2020. január 21., kedd - Ágnes
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.05.09

BenzinA Mol Nyrt. bruttó 6 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 10 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Üzleti negyed - 2011.05.04

tankolásEmelte bruttó 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. Ezzel új csúcsra került az üzemanyag ára, miközben a gázolajé 3 forinttal csökkent.

Matolcsy György01Matolcsy György szerint Magyarország pénzügyi függetlenségi, gazdasági szabadságharcot folytat, amelynek első lépése az IMF "kipaterolása" volt.

Üzleti negyed - 2011.04.28

munkanélküliségKissé mérséklődött a munkanélküliségi ráta az idén az első negyedévben: a tavalyi 11,8 százalékról 11,6 százalékra, a munkanélküliek száma nyolcezer fővel (1,6 százalékkal), 490 ezerre csökkent.

Üzleti negyed - 2011.04.20

tankolásA benzin átlagára 384-385 forintra emelkedett, így egyes kutaknál könnyen találkozhatunk a totemoszlopokon 400 forint közeli, literenkénti árral.

BenzinHárom forinttal emeli a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzinár új történelmi csúcsot ér el. A gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Pénz4Tartotta péntek esti euró árfolyamát a forint hétfőn reggel, ugyanakkor a jennel szemben jelentős, a dollárral és a frankkal szemben kisebb mértékű gyengülést mutatott a magyar fizetőeszköz.

tankolásMagyarországon is emelni kellene a dízel adóját az Európai Bizottság adóügyi felelőse szerint - írja a Világgazdaság. Algirdas Semeta energiatermékek adóztatására vonatkozó szerdai javaslata szerint Magyarországnak 2018-ig fokozatosan emelnie kellene a dízel adóját.

unioA magyar kormány pénteken benyújtja a Széll Kálmán Tervben rögzítettekre épülő konvergencia programot Brüsszelnek. Ennek leglényegesebb üzenete a GDP arányos államadósság csökkentése.

Üzleti negyed - 2011.04.13

tankolásA múlt heti jelentős emelés után ezen a héten nem emel árat a MOL. Nem változtatott az üzemanyagok nagykereskedelmi árán ezen a héten a Mol Nyrt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite