2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.04.20

tankolásA benzin átlagára 384-385 forintra emelkedett, így egyes kutaknál könnyen találkozhatunk a totemoszlopokon 400 forint közeli, literenkénti árral.

BenzinHárom forinttal emeli a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzinár új történelmi csúcsot ér el. A gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Pénz4Tartotta péntek esti euró árfolyamát a forint hétfőn reggel, ugyanakkor a jennel szemben jelentős, a dollárral és a frankkal szemben kisebb mértékű gyengülést mutatott a magyar fizetőeszköz.

tankolásMagyarországon is emelni kellene a dízel adóját az Európai Bizottság adóügyi felelőse szerint - írja a Világgazdaság. Algirdas Semeta energiatermékek adóztatására vonatkozó szerdai javaslata szerint Magyarországnak 2018-ig fokozatosan emelnie kellene a dízel adóját.

unioA magyar kormány pénteken benyújtja a Széll Kálmán Tervben rögzítettekre épülő konvergencia programot Brüsszelnek. Ennek leglényegesebb üzenete a GDP arányos államadósság csökkentése.

Üzleti negyed - 2011.04.13

tankolásA múlt heti jelentős emelés után ezen a héten nem emel árat a MOL. Nem változtatott az üzemanyagok nagykereskedelmi árán ezen a héten a Mol Nyrt.

vásárlásIdén márciusban 4,5 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak az előző év márciusához viszonyítva. Ez több, mint amit az elemzők vártak.

kormányülésA múlt hónapban meghirdetett konszolidációs csomag Magyarország "legjobb esélye" a strukturális gondok megoldására - vélekedtek hétfői helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők.

BenzinRobbanhat a benzin ára jövő hét szerdán - írja honlapján a portfolio.hu. A gazdasági lap szerint hiába erősödik a forint árfolyama, az autósoknak fel kell készülniük arra, hogy az következő héten ismét emelkednek majd az üzemanyagárak.

Üzleti negyed - 2011.04.06

tankolásÖt forinttal drágább mától a 95-ös benzin, mely így literenként 381-382 forintba kerül, míg a gázolaj maradt 375 forinton.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite