2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban

munkaAz idén május 1-jén nyit a munkaerő-piac. A szomszédos Ausztria főként magyar munkavállalókra számít, a legkeresettebbek az ipari és kereskedelmi szakmák - derül ki egy felmérésből.

parlament02Az Országgyűlés a tervek szerint a szerdai ülésén módosítja a 2011. évi költségvetést és az államháztartási törvényt a 250 milliárd forintot stabilitási tartalékkal összefüggésben.

svájci frankBinder István, a PSZÁF szóvivője az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta: az esetleges svájci kamatdöntés nem feltétlenül jelent Magyarországon is emelést.

Üzleti negyed - 2011.03.08

bank01Az adóból befolyt összeg egy pénzalapba kerülne, amelyből segítenék a bajba kerülő európai pénzintézeteket - mondta az MR1-Kossuth Rádiónak Farkas Ádám, az európai bankfelügyelet leendő főigazgatója.

Üzleti negyed - 2011.03.07

BenzinAz üzemanyagok 5 forinttal drágulnak szerdán. A benzin országos átlagos ára 371 forintra, a gázolajé 367 forintra emelkedik.

zsebEgy tucat önkormányzatnál folyik jelenleg adósságrendezési, azaz csődeljárás - közölte a Napi Gazdasággal a Belügyminisztérium.

tankolásA szakértők szerint az olaj nemzetközi jegyzésárának emelkedését csak kismértékben tompította a forint árfolyamának erősödése.

vízcsapA gáz és az áram után hatósági árassá válik a távhő, valamint az ivóvíz is, ami a rezsiköltségek befagyasztását segíti elő - írja a Magyar Nemzet pénteki száma.

elemzes01A Goldman Sachs, a Barclays Capital és a Bank of America-Merrill Lynch elemzői is pozitívan értékelték a tegnap bejelentett Széll Kálmán Terv részleteit.

lakashitelMentőövet dobna az Orbán-kormány a még fizetőképes hiteleseknek. A tervek szerint három és fél éven keresztül nem menne a rögzített árfolyam fölé a svájci frank törlesztési árfolyama.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite