2019. október 17., csütörtök - Hedvig
Keresés a tartalomban

zsebEgy tucat önkormányzatnál folyik jelenleg adósságrendezési, azaz csődeljárás - közölte a Napi Gazdasággal a Belügyminisztérium.

tankolásA szakértők szerint az olaj nemzetközi jegyzésárának emelkedését csak kismértékben tompította a forint árfolyamának erősödése.

vízcsapA gáz és az áram után hatósági árassá válik a távhő, valamint az ivóvíz is, ami a rezsiköltségek befagyasztását segíti elő - írja a Magyar Nemzet pénteki száma.

elemzes01A Goldman Sachs, a Barclays Capital és a Bank of America-Merrill Lynch elemzői is pozitívan értékelték a tegnap bejelentett Széll Kálmán Terv részleteit.

lakashitelMentőövet dobna az Orbán-kormány a még fizetőképes hiteleseknek. A tervek szerint három és fél éven keresztül nem menne a rögzített árfolyam fölé a svájci frank törlesztési árfolyama.

Üzleti negyed - 2011.03.01

BenzinSzakértők szerint két héten belül 400 forintot is elkérhetnek egy liter benzinért.

Üzleti negyed - 2011.02.28

tankolásNem elképzelhetetlen az 500 forintos benzinár, de ehhez minimum egy közel-keleti háborúnak kellene kitörnie, mondja Srkadi Szabó Kornél elemző, aki szerint a líbiai olaj pótlása drága és nehézkes, de nem lehetetlen.

Üzleti negyed - 2011.02.27

bank01Szakértők szerint így nagyobb lehet a pénz hatása a gazdaságra, hiszen az gyorsabban áramlik a piac szereplői között. Csökkenhetnek a körbetartozások is - adta hírül a Magyar Rádió Vasárnapi újság című műsora.

Üzleti negyed - 2011.02.25

BenzinHa elhúzódik a válság az arab országokban, akár 500 Ft fölé is emelkedhet a benzinár - írja a Népszabadság.

Üzleti negyed - 2011.02.25

Pénz01A forint árfolyama 273,40-es euró jegyzés környékén ingadozott csütörtökről péntekre virradóra. Röviddel hét óra előtt a jegyzés 273,46 forinton állt, szemben a csütörtök délutáni 272,95 forint után.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite