2021. január 26., kedd - Vanda
Keresés a tartalomban

Parragh LászlóA bruttó 290 ezer forint alatt kereső, gyermektelenek jártak rosszul az új adórendszerrel - ismerte el az MKIK elnöke egy rádióműsorban. Hozzátette: a versenyszféra esetében súlyos hiba lenne a cégeket kompenzációra kényszeríteni.

Üzleti negyed - 2011.02.16

tankolásAzonos lett a benzin és a gázolaj ára. A holtankoljak.hu legfrissebb adatai szerint mindkét üzemanyagot 360 forintos országos átlagáron lehet megvásárolni a hazai töltőállomásokon.

Üzleti negyed - 2011.02.10

kenyér01A pékszövetség aggódik, hogy az üzletláncok nem "akarják befogadni az áremelést" és ezzel tönkre tehetik a pék szakmát, az nagyáruházak egyelőre óvatosak és kivárnak.

vendeglatasEgyre több vendéglátóegység eladó a Balatonnál, ráadásul az árak is zuhannak ősztől. Az ágazatot sújtja, hogy egyre magasabbak az élelmiszerárak, csökken a fizetőképes kereslet, a forint pedig erősödik - írja a Napi Gazdaság.

Üzleti negyed - 2011.02.08

Tőzsde01Szakemberek szerint ez euró 265-270 forintos sávban mozoghat, és a magyar jegybanki kamatszint az év végére a jelenlegi 6 százalék alá süllyedhet.

Üzleti negyed - 2011.02.07

tankolásBár korábban többen azt jósolták, hogy brutális benzináremelés jön a héten, most mégis kiderült, hogy a Mol nem emeli az üzemanyagok árát.

Malév01Az eddigi két jelölt mellett immár egy harmadik befektető is érdeklődik a Malév iránt - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter.

Matolcsy György01A Nemzetgazdasági Minisztérium elvárja, hogy a Nemzetközi Valutaalap a 2010-es költségvetéssel kapcsolatban gyakoroljon önkritikát - közölte Matolcsy György tárcája.

zsebTovább csökkent a lakosság megtakarítási képessége - derül ki a Raiffeisen-GfK Megtakarítási Index legújabb eredményeiből. A felmérés szerint száz emberből mindössze 17-nek van megtakarítása, ezért is érinthették a gazdasági válság következményei rendkívül érzékenyen a háztartások többségét.

IMFA jelentés szerint különösen a korábbi magánnyugdíj-pénztári rendszer leépítése ad okot aggodalomra, elemzők szerint túlzó az valutaalap jelentése, a Nemzetgazdasági Minisztérium egyelőre nem kommentálta az adatokat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite