2019. október 22., kedd - Előd
Keresés a tartalomban

vendeglatasEgyre több vendéglátóegység eladó a Balatonnál, ráadásul az árak is zuhannak ősztől. Az ágazatot sújtja, hogy egyre magasabbak az élelmiszerárak, csökken a fizetőképes kereslet, a forint pedig erősödik - írja a Napi Gazdaság.

Üzleti negyed - 2011.02.08

Tőzsde01Szakemberek szerint ez euró 265-270 forintos sávban mozoghat, és a magyar jegybanki kamatszint az év végére a jelenlegi 6 százalék alá süllyedhet.

Üzleti negyed - 2011.02.07

tankolásBár korábban többen azt jósolták, hogy brutális benzináremelés jön a héten, most mégis kiderült, hogy a Mol nem emeli az üzemanyagok árát.

Malév01Az eddigi két jelölt mellett immár egy harmadik befektető is érdeklődik a Malév iránt - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter.

Matolcsy György01A Nemzetgazdasági Minisztérium elvárja, hogy a Nemzetközi Valutaalap a 2010-es költségvetéssel kapcsolatban gyakoroljon önkritikát - közölte Matolcsy György tárcája.

zsebTovább csökkent a lakosság megtakarítási képessége - derül ki a Raiffeisen-GfK Megtakarítási Index legújabb eredményeiből. A felmérés szerint száz emberből mindössze 17-nek van megtakarítása, ezért is érinthették a gazdasági válság következményei rendkívül érzékenyen a háztartások többségét.

IMFA jelentés szerint különösen a korábbi magánnyugdíj-pénztári rendszer leépítése ad okot aggodalomra, elemzők szerint túlzó az valutaalap jelentése, a Nemzetgazdasági Minisztérium egyelőre nem kommentálta az adatokat.

Üzleti negyed - 2011.01.30

lakáspiacMásfél évi süllyedés után elérte a mélypontot a magyar ingatlanpiac, az idei a stabilizálódás éve lesz a King Sturge ingatlan tanácsadó szerint.

Üzleti negyed - 2011.01.29

nyersolajEgy hét alatt a nyersolaj hordónkénti ára mintegy 2 dollárral emelkedett, mialatt alig 1 forinttal gyengült a dollár ugyanebben az időszakban.

matolcsy01A miniszter szerint ahhoz, hogy Magyarországon 2013-14-re biztonságosan, közép távon fenntarthatóan 3 százalék alatt legyen az államháztartás hiánya, szükség van a Növekedési és Stabilitási Programra.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite