2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban

matolcsy01A miniszter szerint ahhoz, hogy Magyarországon 2013-14-re biztonságosan, közép távon fenntarthatóan 3 százalék alatt legyen az államháztartás hiánya, szükség van a Növekedési és Stabilitási Programra.

Üzleti negyed - 2011.01.24

MNBA Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal 6 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfőn. Az elemzők többsége ekkora emelésre számított és azzal számolt, hogy a 6 százalékos alapkamat egész évben hatályos marad.

BenzinHárom forinttal csökken szerdától a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi ára, a gázolaj ára nem változik.

Üzleti negyed - 2011.01.24

IMFA februárra ígért strukturális átalakítások iránya jó, s a tavalyi hiánycél teljesülése is pozitív, azonban fontos, hogy az intézkedések a fenntarthatóságot szolgálják - mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Iryna Ivaschenko.

Üzleti negyed - 2011.01.19

bar_listaTovább nőtt a rossz adósok száma, 57 ezer magánszemély került fel a BAR-listára a múlt év utolsó három hónapjában, miközben a cégek valamivel jobban állnak, a listán szereplő vállalkozások száma ugyanis csökkent - írja a Magyar Nemzet.

Üzleti negyed - 2011.01.18

Pénz01Javuló befektetői hangulatban erősödött kedden a forint: az eurót délután négy órakor 272,38 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 274,66 forint után.

Üzleti negyed - 2011.01.18

bank01A lakosság pénzügyi döntéseinek előkészítésében a pénzintézetek információforrásként a második helyre szorultak az internet mögött - írja a Napi Gazdaság.

tankolásEmeli bruttó 3 és 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak Magyarországon - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

euroEgy most megjelent elemzés felhívja a figyelmet az átváltással történő esetleges újabb kockázati tényezőkre, többek között arra, hogy átváltással együtt járó, nagy tömegű frankvásárlás megemelheti a frank árát, illetve, hogy a napi spekulációs árfolyam-ingadozásokra nem lehet hosszú távú döntést alapozni.

svájci frankA Magyar Bankszövetség eddig egyetlen alkalommal sem mondott véleményt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által kibocsátott vezetői körlevelekről, a frankhitelek euróalapúra váltását javaslóval kapcsolatban azonban az érintettek jelentős száma miatt lehet, hogy kivételt tesz - írja a Világgazdaság.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite