2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

Malév01Az eddigi két jelölt mellett immár egy harmadik befektető is érdeklődik a Malév iránt - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter.

Matolcsy György01A Nemzetgazdasági Minisztérium elvárja, hogy a Nemzetközi Valutaalap a 2010-es költségvetéssel kapcsolatban gyakoroljon önkritikát - közölte Matolcsy György tárcája.

zsebTovább csökkent a lakosság megtakarítási képessége - derül ki a Raiffeisen-GfK Megtakarítási Index legújabb eredményeiből. A felmérés szerint száz emberből mindössze 17-nek van megtakarítása, ezért is érinthették a gazdasági válság következményei rendkívül érzékenyen a háztartások többségét.

IMFA jelentés szerint különösen a korábbi magánnyugdíj-pénztári rendszer leépítése ad okot aggodalomra, elemzők szerint túlzó az valutaalap jelentése, a Nemzetgazdasági Minisztérium egyelőre nem kommentálta az adatokat.

Üzleti negyed - 2011.01.30

lakáspiacMásfél évi süllyedés után elérte a mélypontot a magyar ingatlanpiac, az idei a stabilizálódás éve lesz a King Sturge ingatlan tanácsadó szerint.

Üzleti negyed - 2011.01.29

nyersolajEgy hét alatt a nyersolaj hordónkénti ára mintegy 2 dollárral emelkedett, mialatt alig 1 forinttal gyengült a dollár ugyanebben az időszakban.

matolcsy01A miniszter szerint ahhoz, hogy Magyarországon 2013-14-re biztonságosan, közép távon fenntarthatóan 3 százalék alatt legyen az államháztartás hiánya, szükség van a Növekedési és Stabilitási Programra.

Üzleti negyed - 2011.01.24

MNBA Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal 6 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfőn. Az elemzők többsége ekkora emelésre számított és azzal számolt, hogy a 6 százalékos alapkamat egész évben hatályos marad.

BenzinHárom forinttal csökken szerdától a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi ára, a gázolaj ára nem változik.

Üzleti negyed - 2011.01.24

IMFA februárra ígért strukturális átalakítások iránya jó, s a tavalyi hiánycél teljesülése is pozitív, azonban fontos, hogy az intézkedések a fenntarthatóságot szolgálják - mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Iryna Ivaschenko.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite