2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.01.19

bar_listaTovább nőtt a rossz adósok száma, 57 ezer magánszemély került fel a BAR-listára a múlt év utolsó három hónapjában, miközben a cégek valamivel jobban állnak, a listán szereplő vállalkozások száma ugyanis csökkent - írja a Magyar Nemzet.

Üzleti negyed - 2011.01.18

Pénz01Javuló befektetői hangulatban erősödött kedden a forint: az eurót délután négy órakor 272,38 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 274,66 forint után.

Üzleti negyed - 2011.01.18

bank01A lakosság pénzügyi döntéseinek előkészítésében a pénzintézetek információforrásként a második helyre szorultak az internet mögött - írja a Napi Gazdaság.

tankolásEmeli bruttó 3 és 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak Magyarországon - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

euroEgy most megjelent elemzés felhívja a figyelmet az átváltással történő esetleges újabb kockázati tényezőkre, többek között arra, hogy átváltással együtt járó, nagy tömegű frankvásárlás megemelheti a frank árát, illetve, hogy a napi spekulációs árfolyam-ingadozásokra nem lehet hosszú távú döntést alapozni.

svájci frankA Magyar Bankszövetség eddig egyetlen alkalommal sem mondott véleményt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által kibocsátott vezetői körlevelekről, a frankhitelek euróalapúra váltását javaslóval kapcsolatban azonban az érintettek jelentős száma miatt lehet, hogy kivételt tesz - írja a Világgazdaság.

BenzinEmeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak - értesült piaci forrásokból hétfőn a távirati iroda. A mostani emeléssel a benzin átlagára 363-364 forintra nő, a gázolajé pedig 354 forintra.

unioEmlékérmét bocsát ki a magyar EU-elnökség alkalmából a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A Magyar Közlöny idei első számában közzétett MNB-rendelet szerint a háromezer forintos címletű ezüst emlékérmét "Az Európai Unió Tanácsának magyar elnöksége" megnevezéssel bocsátja ki a jegybank január 12-én.

Üzleti negyed - 2011.01.05

MunkanélküliKissé csökkent a munkanélküliségi ráta Magyarországon, tavaly szeptember-novemberben 10,7 százalék volt, 0,2 százalékponttal kevesebb, mint az augusztus-októberi időszakban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2011.01.04

Pénz03Január elsejétől már nem korlátlan összegben védettek a magyarországi pénzintézetekben elhelyezett betétek - írja a Napi Gazdaság.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite