2020. szeptember 27., - Adalbert
Keresés a tartalomban

euroEgy most megjelent elemzés felhívja a figyelmet az átváltással történő esetleges újabb kockázati tényezőkre, többek között arra, hogy átváltással együtt járó, nagy tömegű frankvásárlás megemelheti a frank árát, illetve, hogy a napi spekulációs árfolyam-ingadozásokra nem lehet hosszú távú döntést alapozni.

svájci frankA Magyar Bankszövetség eddig egyetlen alkalommal sem mondott véleményt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által kibocsátott vezetői körlevelekről, a frankhitelek euróalapúra váltását javaslóval kapcsolatban azonban az érintettek jelentős száma miatt lehet, hogy kivételt tesz - írja a Világgazdaság.

BenzinEmeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak - értesült piaci forrásokból hétfőn a távirati iroda. A mostani emeléssel a benzin átlagára 363-364 forintra nő, a gázolajé pedig 354 forintra.

unioEmlékérmét bocsát ki a magyar EU-elnökség alkalmából a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A Magyar Közlöny idei első számában közzétett MNB-rendelet szerint a háromezer forintos címletű ezüst emlékérmét "Az Európai Unió Tanácsának magyar elnöksége" megnevezéssel bocsátja ki a jegybank január 12-én.

Üzleti negyed - 2011.01.05

MunkanélküliKissé csökkent a munkanélküliségi ráta Magyarországon, tavaly szeptember-novemberben 10,7 százalék volt, 0,2 százalékponttal kevesebb, mint az augusztus-októberi időszakban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2011.01.04

Pénz03Január elsejétől már nem korlátlan összegben védettek a magyarországi pénzintézetekben elhelyezett betétek - írja a Napi Gazdaság.

svájci frankA szakértők azzal számolnak, hogy pénteken napközben a forint gyengül majd a svájci frankhoz képes. Az egyik bróker úgy fogalmazott, hogy az alacsony likviditás ellenére összességében borúlátóak a piac szereplői a forint kapcsán.

svájci frankKözel egy forinttal nőtt a svájci frank árfolyama csütörtök délelőtt a bankközi devizapiacon. A svájci frank forintárfolyama 225,16-ra erősödött a forint gyengülése következtében.

BenzinSzerdán bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára bruttó 6 forinttal nőtt, ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedett az üzemanyagok ára.

Üzleti negyed - 2010.12.19

MNBMind Londonban, mind Budapesten megosztottak az elemzők a Monetáris Tanács hétfői kamatdöntő ülése előtt, az 5,5 százalékos alapkamat újabb 25 bázispontos emelésére a budapesti szakértők pontosan fele szavazott.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite