2019. október 21., hétfő - Orsolya
Keresés a tartalomban

unioEmlékérmét bocsát ki a magyar EU-elnökség alkalmából a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A Magyar Közlöny idei első számában közzétett MNB-rendelet szerint a háromezer forintos címletű ezüst emlékérmét "Az Európai Unió Tanácsának magyar elnöksége" megnevezéssel bocsátja ki a jegybank január 12-én.

Üzleti negyed - 2011.01.05

MunkanélküliKissé csökkent a munkanélküliségi ráta Magyarországon, tavaly szeptember-novemberben 10,7 százalék volt, 0,2 százalékponttal kevesebb, mint az augusztus-októberi időszakban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2011.01.04

Pénz03Január elsejétől már nem korlátlan összegben védettek a magyarországi pénzintézetekben elhelyezett betétek - írja a Napi Gazdaság.

svájci frankA szakértők azzal számolnak, hogy pénteken napközben a forint gyengül majd a svájci frankhoz képes. Az egyik bróker úgy fogalmazott, hogy az alacsony likviditás ellenére összességében borúlátóak a piac szereplői a forint kapcsán.

svájci frankKözel egy forinttal nőtt a svájci frank árfolyama csütörtök délelőtt a bankközi devizapiacon. A svájci frank forintárfolyama 225,16-ra erősödött a forint gyengülése következtében.

BenzinSzerdán bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára bruttó 6 forinttal nőtt, ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedett az üzemanyagok ára.

Üzleti negyed - 2010.12.19

MNBMind Londonban, mind Budapesten megosztottak az elemzők a Monetáris Tanács hétfői kamatdöntő ülése előtt, az 5,5 százalékos alapkamat újabb 25 bázispontos emelésére a budapesti szakértők pontosan fele szavazott.

Simor AndrásA jegybank minden eszközével egy kiszámítható, stabil gazdasági pálya magvalósulását támogatja - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a jegybank pénteki budapesti, Horgony 2011 című konferenciáján.

építőipar01Az építőipari termelés volumene októberben mind a kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva 12,2 százalékkal csökkent a tavaly októberihez képest, míg szezonálisan kiigazítva a termelés 2,5 százalékkal volt alacsonyabb az előző havinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Simor AndrásSimor András magyar jegybankelnökkel közölt interjút kedden internetes kiadásában a The Wall Street Journal Europe (WSJE) című, európai kiadású amerikai üzleti napilap.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite