2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2010.12.06

BenzinEmeli bruttó 8, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel új történelmi csúcsot érnek el az árak - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Üzleti negyed - 2010.12.06

MoodysA hitelminősítő mindjárt két fokozattal "Baa1" kategóriából a "Baa3" kategóriába sorolta át a magyar kormánykötvény minősítését.

BenzinA benzin és a gázolaj tőzsdei jegyzésárait, valamint a forint gyengülését figyelembe véve ismét emelkednie kellene az üzemanyagok nagykereskedelmi árának a jövő héten, akár bruttó 5-8 forinttal is - állítják piaci elemzők.

minimalberAz OÉT átalagosan 4-6 %-os béremelést javasol az üzleti szférában, a szakszervezetek közül egyedül az Autonómok nem értettek egyet az emeléssel.

Üzleti negyed - 2010.12.01

Pénz4Az eurót délután négy órakor 279,27 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben.

Pénz03A KSH vizsgálta a nemzetgazdasági beruházásokat, a versenyszférát, a felodolgozóipar teljesítményét, a szállítmányozást és a lakásépítések számadatait.

Üzleti negyed - 2010.11.26

vásárlásNem további jogszabályi szigorításokra, hanem a meglévők betartatására van szükség az élelmiszerpiacon - állítja a szakember.

Üzleti negyed - 2010.11.24

TőzsdeA keddi csökkenést követően pozitív korrekció jöhet szerdán a Budapesti Értéktőzsdén - mondták az MTI által megkérdezett elemzők.

Tőzsde01Három heti mélypontra csökkentek a főbb európai tőzsdeindexek a kereskedés első órájában: a befektetőket aggasztja, hogy az ír adósságválság átterjedhet más euróövezeti országra is.

Üzleti negyed - 2010.11.17

vásárlásA kereskedelmi szövetség főtitkára szerint idén aligha lesz annyi karácsonyi akció, mint tavaly, ugyanis e nélkül is fellendülő forgalomra számítanak a boltok - olvasható a Napi Gazdaságban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite