2021. január 27., szerda - Angelika
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2010.12.01

Pénz4Az eurót délután négy órakor 279,27 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben.

Pénz03A KSH vizsgálta a nemzetgazdasági beruházásokat, a versenyszférát, a felodolgozóipar teljesítményét, a szállítmányozást és a lakásépítések számadatait.

Üzleti negyed - 2010.11.26

vásárlásNem további jogszabályi szigorításokra, hanem a meglévők betartatására van szükség az élelmiszerpiacon - állítja a szakember.

Üzleti negyed - 2010.11.24

TőzsdeA keddi csökkenést követően pozitív korrekció jöhet szerdán a Budapesti Értéktőzsdén - mondták az MTI által megkérdezett elemzők.

Tőzsde01Három heti mélypontra csökkentek a főbb európai tőzsdeindexek a kereskedés első órájában: a befektetőket aggasztja, hogy az ír adósságválság átterjedhet más euróövezeti országra is.

Üzleti negyed - 2010.11.17

vásárlásA kereskedelmi szövetség főtitkára szerint idén aligha lesz annyi karácsonyi akció, mint tavaly, ugyanis e nélkül is fellendülő forgalomra számítanak a boltok - olvasható a Napi Gazdaságban.

unioNem állapodtak meg az Európai Unió tagországai az Európai Parlamenttel az EU jövő évi költségvetéséről a hétfőn éjfélkor lejárt határidőig.

Üzleti negyed - 2010.11.11

forintA forint gyengült csütörtök délelőtt az óvatossá vált nemzetközi hangulatban gyengülő euróval és erősödő svájci frankkal párhuzamosan.

orvos01Jogszabályt módosítana a szaktárca annak érdekében, hogy az ágazati költségvetésben a H1N1 vírus okozta megbetegedések kezelésére szánt 500 millió forintból megmaradt mintegy 240 millió forintot a vörösiszap-katasztrófa sérültjeinek ellátásában részt vett intézményeknek juttathassa - írta a Magyar Nemzet csütörtökön.

Üzleti negyed - 2010.11.11

csekSzámottevően romlott a lakosság fizetőképessége az idén is - mondta a Napi Gazdaságnak Kovács Zoltán, a Díjbeszedő Holding (DH) Zrt. vezérigazgatója.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite