2021. január 25., hétfő - Pál
Keresés a tartalomban

svájci frankKeddre virradóra erősödött az euró és a költségvetés piaci fogadtatásának köszönhetően a forint is.

számolĂłgĂ©pA külkereskedelmi mérleg többlete 2010. január-augusztusban 3.493 millió eurót (956 milliárd forintot) tett ki, 1.413 millió euróval (355 milliárd forinttal) többet, mint 2009 azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal kedden.

Üzleti negyed - 2010.11.02

lakáspiacA lakások harmada nem kel el, a tervezőasztalról pedig egyenesen lehetetlen ingatlant eladni - írja a Magyar Nemzet.

PĂ©nzA Stabilitás Pénztárszövetség szerint nyílt államosítást jelentene a nyugdíjrendszer második pillérének megszüntetése; a magánpénztári befizetések magántulajdont képeznek, amit az Alkotmány garantál.

Üzleti negyed - 2010.10.27

forintNemzetközi korrekciós nyomás alatt gyengül a forint: az eurót szerdán délelőtt fél tízkor 275,74 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délutáni 274,81 forintos, és a szerdára virradóan a nemzetközi kereskedelemben jellemző 274,50 forint körüli jegyzések után.

számolĂłgĂ©pJövőre a munkáltatók 45 százaléka tervez átlagosan 4,9 százalékos béremelést, míg tavaly csak 37 százalék tervezett átlagosan valamivel nagyobb, 5,2 százalékos emelést - derül ki a DGS Global Research Bértervezés 2011 című felméréséből.

molA Magyar Villamos Művek Zrt. nem tárgyal az orosz Surgutneftegas tulajdonában lévő 21,22 százalékos Mol-pakett megvásárlásáról - közölte Felkai György, az MVM kommunikációs igazgatója kedden az MTI kérdésére.

apehAz eddig befizetett különadót minden érintett visszakapja, ehhez semmilyen jogszabály-módosításra, illetve új jogszabály meghozatalára nincsen szükség - közölte az APEH kedden az MTI érdeklődésére.

Üzleti negyed - 2010.10.26

Matolcsy GyörgyA most beterjesztett adótörvénycsomag megteremti, beállítja a költségvetés, a gazdaság és a társadalom egyensúlyát - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az adóváltozásokról tartott expozéjában, az adótörvények általános vitájában kedden az Országgyűlésben.

korrupciĂłRomlott Magyarország korrupciós megítélése: az ország jelenleg az 50. helyen áll a 178 országot tömörítő korrupciós rangsorban, míg tavaly 46. volt, ráadásul 2010-ben a közép-kelet-európai átlag mögé került - ismertette a 2010-es nemzetközi Korrupciós Érzékelési Index (CPI) adatait a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite