2020. január 21., kedd - Ágnes
Keresés a tartalomban

MNBAz elemzők kamatprognózisa 2011 végére is 5,25 százalék, 25 bázisponttal alacsonyabb, mint a múlt havi felmérés eredménye volt.

Matolcsy GyörgyA miniszter szerint az inflációt is figyelembe véve ennél nagyobb emelésre is szükség lehet.

molVédené az ellenséges felvásárlástól a Molt, ha a magyar állam megvásárolná az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftegaz) részvénycsomagját - mondta Hernádi Zsolt, az olajtársaság elnök-vezérigazgatója az MR1 reggeli műsorában.

Üzleti negyed - 2010.10.20

BKV01Felmondta a BKV az Alstommal a 2-es és 4-es metró szerelvényeire kötött szerződést és érvényesíti valamennyi, szerződésben rögzített és egyéb polgári jogi igényét.

Üzleti negyed - 2010.10.19

forintKedd reggel az euró 276 forint volt vételi oldalon, kissé gyengébb a hétfői késői 275,25 forintos eurónál.

Üzleti negyed - 2010.10.18

BenzinCsökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., miközben a 95-ös benzinét 4 forinttal emeli - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

számológépDrasztikus exportvisszaesést okozott a magyar gazdaságban a nemzetközi válság, de a Kétszázak nyereségmutatóit vizsgálva a legnagyobb meglepetést az üzemi eredmény okozza.

szjaLondoni felzárkózó piaci elemzők szerint a bejelentett magyarországi adóintézkedések növelik a lakossági adózók - főleg a tehetősebbek - jövedelmének elkölthető hányadát, de a devizaalapú adósságok törlesztési terhei miatt nem biztos, hogy a háztartások ezt a többletet növekedésserkentő fogyasztásra költik.

százalék01Azt mondják, nő az elkölthető jövedelem, de nem biztos, hogy el is költik.

hipermarketKiemelik: sajnos, az elmúlt időszakban "sok tekintetben tévesen sulykolt kép" alakult ki az áruházláncokról, miközben beruházásaikkal ezermilliárdos piacot adtak az építőiparnak, többségében magyar árut kínálnak és alkalmazottak tízezreit foglalkoztatják az ágazat átlagánál magasabb bérért.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite