2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2010.10.19

forintKedd reggel az euró 276 forint volt vételi oldalon, kissé gyengébb a hétfői késői 275,25 forintos eurónál.

Üzleti negyed - 2010.10.18

BenzinCsökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., miközben a 95-ös benzinét 4 forinttal emeli - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

számológépDrasztikus exportvisszaesést okozott a magyar gazdaságban a nemzetközi válság, de a Kétszázak nyereségmutatóit vizsgálva a legnagyobb meglepetést az üzemi eredmény okozza.

szjaLondoni felzárkózó piaci elemzők szerint a bejelentett magyarországi adóintézkedések növelik a lakossági adózók - főleg a tehetősebbek - jövedelmének elkölthető hányadát, de a devizaalapú adósságok törlesztési terhei miatt nem biztos, hogy a háztartások ezt a többletet növekedésserkentő fogyasztásra költik.

százalék01Azt mondják, nő az elkölthető jövedelem, de nem biztos, hogy el is költik.

hipermarketKiemelik: sajnos, az elmúlt időszakban "sok tekintetben tévesen sulykolt kép" alakult ki az áruházláncokról, miközben beruházásaikkal ezermilliárdos piacot adtak az építőiparnak, többségében magyar árut kínálnak és alkalmazottak tízezreit foglalkoztatják az ágazat átlagánál magasabb bérért.

ligaÖsszességében támogatja a kormány adóintézkedéseit a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ), indokoltnak tartja a válságadót, és tudomásul veszi a munkavállalókat érintő adóváltoztatásokat is.

Matolcsy GyörgyA nemzetgazdasági miniszter szerint senkit sem ér kár a magánnyugdíjpénztári átutalások felfüggesztésével.

PĂ©nz03Az idei 3,8 százalékos hiánycél még lejjebb szorítható, a jövő évi 3 százalékos hiányra nemcsak fedezetet, de jelentős tartalékot is képez a kormány a miniszterelnök által szerdán bejelentett intézkedésekkel - válaszolták az MTI által megkérdezett elemzők.

aranyRekordszintre emelkedett az arany ára a New York-i tőzsde fémszekciójában (COMEX) csütörtökön délután.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite