2020. november 28., szombat - Stefánia
Keresés a tartalomban

bank01A Bankszövetség elnöke szerint a pénzintézeteknek nem érdeke, hogy akár lakossági, akár vállalati ügyfeleiket ellehetetlenítsék.

Tőzsde02Komoly megingást okozott a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elmúlt héten, hogy az előző hétvégén a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió küldöttsége váratlanul felfüggesztette a Magyarországgal folytatott hitel felülvizsgálati tárgyalásokat.

Üzleti negyed - 2010.07.23

TőzsdeEséssel reagált a Budapesti Értéktőzsde arra a hírre, hogy Moody's hitelminősítő leminősítési felülvizsgálat alá helyezte a magyar államadósságot.

Szíjártó Péter01Továbbra is támogatja a kormány, hogy fennmaradjon azon kivételek köre a banki adó fizetési kötelezettsége alól, amelyeket már megszavaztak - közölte a miniszterelnök szóvivője.

Tőzsde01Előfordulhat azonban az is, hogy csak iránykereső árak mutatkoznak majd meg a Budapesti Értéktőzsdén - vélik az elemzők.

IMFA magyar pénzügyi rendszer nincs veszélyben, de az aggodalmak feléledtek az ország állapotát illetően - írta a hétfői The New York Times.

Üzleti negyed - 2010.07.19

euroA hétfőn megindult forintgyengülést elemzők a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió magyarországi tárgyalásainak eredmény nélküli lezárásával magyarázták.

Üzleti negyed - 2010.07.19

Pénz01Hétfőn reggel röviddel hét óra előtt az eurót 288,98 forinton jegyezték a nemzetközi bankközi kereskedelemben az előző esti 286,82 forint után.

Üzleti negyed - 2010.07.18

MNBHétfőn sem változtat az április vége óta érvényes 5,25 százalékos alapkamaton a monetáris tanács az elemzők szerint, többségük ebben az évben már csak egy 0,25 százalékos kamatcsökkentést vár.

Matolcsy GyörgyMatolcsy György a múlt szerdai kormányszóvivői tájékoztatón kijelentette: Magyarország új, elővigyázatossági hitelmegállapodásra készül a Nemzetközi Valutaalappal.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite