2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

Kína01Kína megelőzte Japánt és immár a világ második legnagyobb gazdasága a kínai központi devizahivatal (SAFE) vezetője szerint.

Üzleti negyed - 2010.07.31

asvanyvizAz egészséges táplálkozás, mint fogalom nagyrészt az elmúlt tíz évben épült be a fogyasztók gondolkodásába.

Üzleti negyed - 2010.07.29

lakáspiacAz idei első öt hónapban 36 százalékkal esett vissza a lakáshitelpiac a tavalyi év azonos időszakához képest. A csúcsévhez képest pedig a harmada az idén májusig felvett összeg.

Üzleti negyed - 2010.07.27

Pénz01Javuló nemzetközi hangulatban a régiós trendet követve erősödött a forint: az eurót kedden délután negyed ötkor 283,67 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 287,50 forint után.

bank01A Bankszövetség elnöke szerint a pénzintézeteknek nem érdeke, hogy akár lakossági, akár vállalati ügyfeleiket ellehetetlenítsék.

Tőzsde02Komoly megingást okozott a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elmúlt héten, hogy az előző hétvégén a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió küldöttsége váratlanul felfüggesztette a Magyarországgal folytatott hitel felülvizsgálati tárgyalásokat.

Üzleti negyed - 2010.07.23

TőzsdeEséssel reagált a Budapesti Értéktőzsde arra a hírre, hogy Moody's hitelminősítő leminősítési felülvizsgálat alá helyezte a magyar államadósságot.

Szíjártó Péter01Továbbra is támogatja a kormány, hogy fennmaradjon azon kivételek köre a banki adó fizetési kötelezettsége alól, amelyeket már megszavaztak - közölte a miniszterelnök szóvivője.

Tőzsde01Előfordulhat azonban az is, hogy csak iránykereső árak mutatkoznak majd meg a Budapesti Értéktőzsdén - vélik az elemzők.

IMFA magyar pénzügyi rendszer nincs veszélyben, de az aggodalmak feléledtek az ország állapotát illetően - írta a hétfői The New York Times.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite