2020. január 28., kedd - Károly,
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2015.07.10

benzinegyBruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., míg a gázolajét 2 forinttal csökkentette.

Üzleti negyed - 2015.07.08

BenzinBruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

vásárlásA CBA közleményében utasította vissza a Baldauf Lászlóval a csütörtöki Heti Válaszban megjelent interjú "szándékos, rosszindulatú félreértelmezését", amely arról szól, hogy az üzletláncnak vagy bármilyen vezetőjének tevőleges köze lett volna a vasárnapi nyitva tartás korlátozásának bevezetéséhez.

Üzleti negyed - 2015.07.01

telenorsorbanallasJúlius 1-je után is van módjuk a Telenor és a Telekom ügyfeleinek, hogy elutasítsák a szolgáltatók szerződésmódosítási ajánlatát - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kedden az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2015.06.30

mosogepSzerdán indul a mosógépcsere-program, amelyet az Otthon melege program keretében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hirdetett meg, július elsejétől elsőként a nyugat-dunántúli régióban - Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyékben - lehet pályázni.

Posta01Személyi kölcsön forgalmazásába kezd a Magyar Posta - erősítette meg a társaság az MTI-nek.

Üzleti negyed - 2015.06.24

BenzinBruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Üzleti negyed - 2015.06.20

vonategyMától augusztus 30-áig érvényes a nyári menetrend a balatoni vonalakon, ami jelentősen megkönnyíti a tóhoz utazók közlekedését.

Üzleti negyed - 2015.06.17

BenzinBruttó 8 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

nav ellenorokHárom ember előzetes letartóztatásba, egy pedig lakhelyelhagyási tilalom alá került annak az akciónak a következményeként, amelyet a NAV Heves megyei pénzügyi nyomozói tartottak. A gyanúsítottak építőipari tevékenységükkel csaltak el több, mint ötvenmillió forint áfát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite