2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2010.03.12

OverdoseMegvette a magyar csodaló, Overdose tulajdonjogának 50 százalékát öt magyar nagyvállalat. Demján Sándor szerint a lépés a nemzeti összefogást szimbolizálja, Overdose nemzeti kincs, Magyarország sikerét mutathatja meg a világban.Az Euroinvest, az OTP Bank, a Közgép, a Mol és a CIG Pannónia Biztosító megvette az eddig Mikóczy Zoltán tulajdonában levő Overdose tulajdonjogának 50 százalékát - jelentette be pénteken az öt cég és a lótulajdonos.

JáraiJárai Zsigmond volt jegybankelnök szerint az államcsőd elkerüléséhez Magyarországnak fel kellett vennie a nemzetközi hitelt, és indokolt volt lehívni annak kétharmadát. Az InfóRádiónak elmondta: a bankokat ugyanakkor nem vagy csak részben segítette a hitel.

Üzleti negyed - 2010.03.11

MalévA köztévé Híradója úgy tudja, hogy a Malév az állami tőkeinjekcióból elsőként legfőbb adósait, így például a Budapest Airportot fizeti majd ki. Az állam négymillió forintról több mint 25 milliárd forintra emelte a Malév alaptőkéjét. Azután, hogy az orosz tulajdonos átutalta a 32 millió eurós, vagyis kilenc milliárd forintos bankgaranciát, mert nem teljesítette a privatizációs feltételeket. Így 95 százalékban újra a magyar államé a Malév. Két éve 200 millió forintért adták el egy orosz üzletembernek.

Széles sávban mozognak a csütörtökön esedékes februári magyarországi inflációs adatokra adott londoni előrejelzések.

Balatonring01A kormány továbbra is úgy véli, hogy a sávolyi MotoGP-pálya fontos beruházás; a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a napokban aláírhatja a hitelszerződést. Szollár Domokos kormányszóvivő a szerdai kormányülést követő sajtótájékoztatóján egy kérdésre azt mondta: a kormány továbbra is azt gondolja, hogy sávolyi beruházás fontos, mert élénkíti a gazdaságot, javítja az ország imázsát, munkahelyet teremt a térségben, és elősegíti, hogy a Balaton menti régió egész évben prosperáljon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite