2021. január 24., - Timót
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2015.06.17

BenzinBruttó 8 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

nav ellenorokHárom ember előzetes letartóztatásba, egy pedig lakhelyelhagyási tilalom alá került annak az akciónak a következményeként, amelyet a NAV Heves megyei pénzügyi nyomozói tartottak. A gyanúsítottak építőipari tevékenységükkel csaltak el több, mint ötvenmillió forint áfát.

Üzleti negyed - 2015.06.05

BenzinEmelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

salgotarjanegySalgótarján közigazgatási területén a központi címregiszter szerint tíz olyan közterületnév szerepel, amelynek használata a Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalása alapján nem javasolt.

Üzleti negyed - 2015.05.27

BenzinEmeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Üzleti negyed - 2015.05.26

forintcsodA jent nem számítva gyengült a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon kedd reggel óta.

ParlamentAz Országgyűlés mai ülésnapján tárgyalja utoljára az idei büdzsé szerdán elfogadni tervezett módosításait, amelyek az Iszlám Állam elleni magyar katonai fellépéshez, illetve a budapesti tömegközlekedés pénzügyi helyzetének stabilizálásához nyújthatnak fedezetet.

ado01Szerda éjfélig lehet beküldeni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) a személyi jövedelemadó (szja) bevallásokat, a kiemelt ügyfélszolgálatok országszerte 18 óráig tartanak nyitva, és a Magyar Posta is meghosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket.

szja_iv_600Idén is sokan az utolsó napokra hagyják az szja-bevallás elkészítését, május 10-ig mintegy 1,7 millió érkezett az adóhatósághoz, miközben a hivatal idén is közel 4,5 milliót vár.

Üzleti negyed - 2015.05.13

forintcsodGyengült a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon szerda reggelre.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite