2021. április 21., szerda - Konrád
Keresés a tartalomban

Posta01Személyi kölcsön forgalmazásába kezd a Magyar Posta - erősítette meg a társaság az MTI-nek.

Üzleti negyed - 2015.06.24

BenzinBruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Üzleti negyed - 2015.06.20

vonategyMától augusztus 30-áig érvényes a nyári menetrend a balatoni vonalakon, ami jelentősen megkönnyíti a tóhoz utazók közlekedését.

Üzleti negyed - 2015.06.17

BenzinBruttó 8 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

nav ellenorokHárom ember előzetes letartóztatásba, egy pedig lakhelyelhagyási tilalom alá került annak az akciónak a következményeként, amelyet a NAV Heves megyei pénzügyi nyomozói tartottak. A gyanúsítottak építőipari tevékenységükkel csaltak el több, mint ötvenmillió forint áfát.

Üzleti negyed - 2015.06.05

BenzinEmelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

salgotarjanegySalgótarján közigazgatási területén a központi címregiszter szerint tíz olyan közterületnév szerepel, amelynek használata a Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalása alapján nem javasolt.

Üzleti negyed - 2015.05.27

BenzinEmeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Üzleti negyed - 2015.05.26

forintcsodA jent nem számítva gyengült a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon kedd reggel óta.

ParlamentAz Országgyűlés mai ülésnapján tárgyalja utoljára az idei büdzsé szerdán elfogadni tervezett módosításait, amelyek az Iszlám Állam elleni magyar katonai fellépéshez, illetve a budapesti tömegközlekedés pénzügyi helyzetének stabilizálásához nyújthatnak fedezetet.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite