2021. január 25., hétfő - Pál
Keresés a tartalomban

forintcsodGyengült a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a bankközi piacon hétfő reggelre péntek estéhez képest.

Üzleti negyed - 2015.01.21

forintcsodErősödött kedd estéről szerda reggelre a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

deviza01Gyengült csütörtök estéről péntek reggelre a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Varga Mihály0103A svájci jegybank csütörtöki lépése megerősítette annak a kormányzati döntésnek a megalapozottságát, amellyel a múlt év decemberében a jelzálogalapú devizahitelek törlesztési árfolyamát a kormány rögzítette, és elhatározta, hogy ebben az évben a devizahiteleket ki kell vezetni a rendszerből - mondta Varga Mihály csütörtökön a kormány.hu portálnak nyilatkozva.

Üzleti negyed - 2015.01.16

BenzinBruttó 3-3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

svájci frankA svájci frank csütörtök délelőtt váratlanul eltörölte a svájci franknak az euróval szembeni árfolyamküszöbét. A bank szerint az árfolyamküszöb "komoly károktól óvta meg" a svájci gazdaságot, de a fenntartása most már nem indokolt.

Üzleti negyed - 2015.01.15

forintcsodKeveset változott a forint árfolyama szerda estéről csütörtök reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Üzleti negyed - 2015.01.15

adóVáltoztak az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho) bevételi értékhatárai 2015-től - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétett tájékoztatóban.

Üzleti negyed - 2015.01.14

benzinkettoBruttó 5-5 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

TescoTöbb mint 500 magyar munkavállalóval közlik hétfőn a Tesco áruházlánc illetékesei, hogy február 4-től megszűnik a munkahelyük, de lesz, akinek új állást kínálnak - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite