2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2014.12.16

forintcsodHárom havi mélypontra gyengült kedden a forint a bankközi devizakereskedelemben, hasonlóan a többi feltörekvő piaci devizához.

orban_sajtoA magyar gazdasági modell bizonyította, hogy a kétkedőknek nincs igazuk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Bloomberg amerikai hírügynökségnek adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy a kormány azt tervezi: legkésőbb 2017-ben csökkenti a bankadó mértékét.

Üzleti negyed - 2014.12.14

vonategyMától változik a vasúti menetrend, amelyet a MÁV közlése szerint rövidebb menetidő, új, közvetlen összeköttetések és sűrűbb vonatközlekedés jellemez.

Üzleti negyed - 2014.12.12

benzinegyIsmét csökkentette az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a gázolajét pedig 3 forinttal mérsékelte a társaság pénteken.

Üzleti negyed - 2014.12.11

forintcsodA japán jen kivételével kissé erősödött a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben csütörtök reggelre.

autópályaMegszűnik januártól az M0-s általános díjmentessége - erősítette meg szerdán a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kommunikációs főosztálya a nol.hu értesülését az MTI-nek. A tárca tudatta: újfajta, megyei matricákat vezetnek be, amelyek egy évre ötezer forintba kerülnek majd.

deviza01Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa (PST) a múlt héten elfogadta a fogyasztók tájékoztatásáról szóló jegybanki rendeletet is, amelynek célja, hogy az elszámolásról és a forintosításról szóló értesítéseket valamennyi pénzügyi intézmény azonos elvek alapján készítse el, az elszámolás, a szerződésmódosítás és az erről való tájékoztatás szabályszerű legyen.

Üzleti negyed - 2014.12.10

BenzinIsmét csökkentette az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 9 forinttal, a gázolajét pedig 5 forinttal mérsékelte a társaság szerdán.

Üzleti negyed - 2014.12.09

forintcsodKissé gyengült a forint árfolyama kedd reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

RTL Klub székházaAdóelkerülés gyanúja miatt nyomozhat a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) az RTL Klub néhány évvel ezelőtti cégvásárlásai miatt - értesült az M1 Híradó.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite