2021. február 27., szombat - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

bank2A várakozásoknak megfelelő az érdeklődés az OTP Bank vissza nem térítendő, munkáltatói lakáscélú támogatáshoz kapcsolódó szolgáltatása iránt, eddig több mint 150 cég kezdte el a szerződéskötési folyamatot a banknál.

gyógyszerOktóber elsejével csaknem ötszáz gyógyszernek változik az ára: 178 készítmény drágább, több mint 300 viszont olcsóbb lett.

Üzleti negyed - 2014.09.27

távfűtésA februárban elfogadott rezsicsökkentési törvény október 1-jén hatályba lépő szabálya szerint a távhő díja akkortól 3,3 százalékkal csökken.

Üzleti negyed - 2014.09.26

forintKissé gyengült a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben csütörtök estéről péntek reggelre a bankközi devizapiacon.

GázA Naftogaz ukrán gázszolgáltatót váratlanul érte az, hogy az FGSZ Földgázszállító Zrt. csütörtök délután határozatlan időre megszakította a Testvériség vezetéktől független távvezetéken keresztül történő földgázszállítást Ukrajna felé.

Üzleti negyed - 2014.09.26

BenzinCsökkentette bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

lakashitelKözép-Európában a lakások átlagára Magyarországon a legalacsonyabb, a négyzetméterenkénti ár csupán 917 euró, míg a legmagasabb Csehországban, ahol egy négyzetméterért 1186 eurót kell fizetni - közölte felmérése eredményét a Deloitte Zrt.

Üzleti negyed - 2014.09.18

forintcsodGyengült a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest csütörtök kora reggelre a szerda esti jegyzésekkel összevetve a bankközi piacon.

munkaeropiacAz európai uniós tagállamok közül Magyarországon nőtt a legjobban, 3,1 százalékkal a foglalkoztatás 2014 második negyedévében az előző év azonos időszakához képest - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-vel, reagálva az uniós statisztikai hivatal, az Eurostat friss adataira.

Üzleti negyed - 2014.09.11

forintKeveset változott a forint árfolyama szerda estéről csütörtök reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite