2019. október 18., péntek - Lukács
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2014.09.26

BenzinCsökkentette bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

lakashitelKözép-Európában a lakások átlagára Magyarországon a legalacsonyabb, a négyzetméterenkénti ár csupán 917 euró, míg a legmagasabb Csehországban, ahol egy négyzetméterért 1186 eurót kell fizetni - közölte felmérése eredményét a Deloitte Zrt.

Üzleti negyed - 2014.09.18

forintcsodGyengült a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest csütörtök kora reggelre a szerda esti jegyzésekkel összevetve a bankközi piacon.

munkaeropiacAz európai uniós tagállamok közül Magyarországon nőtt a legjobban, 3,1 százalékkal a foglalkoztatás 2014 második negyedévében az előző év azonos időszakához képest - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-vel, reagálva az uniós statisztikai hivatal, az Eurostat friss adataira.

Üzleti negyed - 2014.09.11

forintKeveset változott a forint árfolyama szerda estéről csütörtök reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Üzleti negyed - 2014.09.10

forintcsodKicsit gyengült a forint árfolyama kedd estéről szerda reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Üzleti negyed - 2014.09.05

euroAlig mozdult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest péntek kora reggelre a bankközi piacon a csütörtök esti jegyzésekkel összevetve.

Matolcsy György001Matolcsy György jegybankelnök nem megy el a költségvetési bizottság ülésére, annak összehívását ugyanis törvénytelennek tartja. A jegybanktörvény alapján a jegybank elnöke az Országgyűlés gazdasági bizottságának tartozik beszámolási kötelezettséggel - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2014.09.03

BenzinEmelte bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

pedagogussztrajkAz új pedagógus előmeneteli rendszer 2013. szeptember 1-jei bevezetése után immár harmadik alkalommal növekszik generálisan a pedagógusok bére szeptember 1-jétől. Emellett kisebb jogszabályi változások is várhatók az új tanévben.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite