2020. szeptember 18., péntek - Diána
Keresés a tartalomban

bank01Pénteken tárgyalja a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma az első olyan devizahiteles pert, amelyet hitelintézet indított a Magyar Állam ellen a szerződések egyoldalú módosításának tisztességtelenségét vélelmező törvénnyel kapcsolatban.

Üzleti negyed - 2014.08.14

adóAugusztus 15-étől reklámadót kell fizetni a reklámokból származó árbevétel, valamint a saját célú reklámok költsége után a médiavállalkozásoknak, a kiadóknak, a szabadtéri reklámhordozók használóinak, az internetes reklámok közlőinek.

nav ellenorokA Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) átfogó ellenőrzése során a vendéglátósok 65 százalékánál találtak valamilyen szabálytalanságot, 38 százalékuk egyáltalán nem adott nyugtát a bevételeiről. Volt olyan hely, amely még a harmadik ellenőrzésen is megbukott - írta a NAV szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Üzleti negyed - 2014.08.06

forintcsodAlig változott szerda reggelre a forint árfolyama, a jegyzés az előző nap elért idei mélypont közelében tartózkodik.

forintcsodAlig változott a forint árfolyama pénteken, jegyzése az idei mélypont közelében tartózkodik.

Üzleti negyed - 2014.07.23

BenzinCsökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

forintcsodGyengült a forint a főbb devizákhoz képest péntek kora reggel a bankközi piacon a csütörtök esti jegyzésekkel összevetve.

Üzleti negyed - 2014.07.18

BenzinCsökkentette bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

gazdasagkettoAz idén júniusban a fogyasztói árak 0,3 százalékkal csökkentek az egy évvel korábbihoz képest, az előző hónaphoz mérten pedig 0,1 százalékkal emelkedtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Varga Mihály001Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a devizahiteleket még ebben az évben kivezetik a hazai pénzintézeti rendszerből.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite