2021. szeptember 18., szombat - Diána
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2014.02.18

forintcsodÉrdemben nem változott kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Üzleti negyed - 2014.02.17

forintSzerény mértékben erősödött a forint a hét végén a nemzetközi devizakereskedelemben: az eurót a péntek esti 309,23 forint után hétfőn kora reggel 308,60 forinton jegyezték.

Üzleti negyed - 2014.02.14

BenzinEmelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Üzleti negyed - 2014.02.10

forintegyA hétfő délelőtti szinthez képest tovább gyengült délutánra a forint árfolyama a fontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

forintcsodAlig mozdult, csupán néhány fillérrel változott a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest hétfő kora reggelre a péntek esti jegyzésekkel összevetve a bankközi piacon.

nyugdMagyarországon a megkérdezettek 76 százaléka szerint az állam feladata a nyugdíj biztosítása, ugyanakkor 88 százalékuk azon a véleményen van, hogy mire ők nyugdíjba mennek, az állami nyugdíjrendszer alig fog működni - közölte felmérése eredményét az Union Biztosító az MTI-vel.

forintcsodAlig változott a forintárfolyam keddre virradóra a nemzetközi deviza kereskedelemben, az eurójegyzés 314 forint közelében ingadozott.

Üzleti negyed - 2014.02.03

BenzinIsmét bruttó 3-3 forinttal emeli a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

gazdasagA GKI Gazdaságkutató Zrt. a magyar gazdasági folyamatok javulását átmenetinek és viszonylagosnak tartja, és úgy véli, hogy a "választási gazdaságpolitika" csak rövid távon élénkítő hatású, a tőkevonzó képesség helyreállítása híján azonban nem teremti meg a növekedés tartós alapjait.

bankautomataIngyenesen vehet fel készpénzt a bankautomatákból szombattól a lakosság havonta kétszer, összesen 150 ezer forint értékben, a kormány pénzügyi rezsicsökkentő lépésnek eredményeként.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite