2019. október 17., csütörtök - Hedvig
Keresés a tartalomban

bíróságA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ötvenmillió forintra megbírságolta a Vodafone Magyarország Zrt.-t, mert a mobilszolgáltató társaság egy játékában a GVH szerint megtévesztő tájékoztatásokat adott a nyerési esélyekről.

magyar_telekomNem fizet osztalékot a 2013. évi eredménye után a Magyar Telekom a jelenlegi tervei szerint - közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2013.12.03

forintegyA hétfőn elért nyolchavi mélypont közelében stagnált kedden reggel a forint. Az eurót kedden reggel hét órakor 303,61 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben. Előző este hét órakor a jegyzés 303,39 forinton állt.

Üzleti negyed - 2013.12.02

forintcsodKissé gyengült a forint hétfőn a nap folyamán a főbb nemzetközi devizákkal szemben, az euró árfolyama 300 forint felett maradt.

MunkanélküliA Deutsche Telekom (DT) átszervezi T-Systems informatikai szolgáltató leányvállalatát és ennek keretében mintegy 6 ezer alkalmazottat készül elbocsátani - írja a német Handelsblatt hírportál.

Üzleti negyed - 2013.12.02

gdpA GKI Gazdaságkutató Zrt. megemelte az idei GDP-növekedésre vonatkozó várakozását: legfrissebb előrejelzése szerint a magyar gazdaság az idén körülbelül 1 százalékkal nő, míg egy hónappal korábban még 0,3 százalékos növekedéssel számolt. A kutatóintézet szerint ugyanakkor a GDP 2013-ban még így is alatta lesz a 2011-esnek.

fizetesekFolytatódnak hétfőn a tárgyalások a jövő évi minimálbérről és bérajánlásról a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán (VKF) a munkaadói, munkavállalói szervezetek, valamint a kormány között.

bankautomataA havi kétszeri ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget igénylőknek december elsejétől nyílik módjuk arra, hogy nyilatkozzanak a bankoknál, legkorábban februárban lehet majd élni a lehetőséggel.

Üzleti negyed - 2013.11.30

MoodysFelminősítette Görögországot a Moody's Investors Service, elsősorban a költségvetés kiegyensúlyozásában elért eredményekkel indokolva a lépést.

Üzleti negyed - 2013.11.29

BenzinEmelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite