2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2013.12.18

BenzinCsökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

TelefonVezetékes telefonszámok mobiltelefonszámokra történő átirányításáról írt alá megállapodást az Externet Nyrt. és a Vodafone Magyarország - közölte az Externet kedden az MTI-vel.

forintcsodGyengült csütörtök reggel a forint, 303 felett jegyzik az eurót a bankközi devizakereskedelemben.

Üzleti negyed - 2013.12.11

BenzinEmelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Vámosi-Nagy SzabolcsAz áfacsalások olyan mértékűek, hogy azokat csak az áfa megszüntetésével lehetne hatékonyan orvosolni - mondta az Adó Online-nak (www.ado.hu) Vámosi-Nagy Szabolcs.

Üzleti negyed - 2013.12.09

forintcsodA péntek késő délutánival csaknem azonos árfolyamon állt a forint hétfő kora reggel a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon, kivéve a japán jent, amelyhez viszonyítva komolyan erősödött.

Üzleti negyed - 2013.12.07

netegy

Nincs országos központi probléma a UPC-nél; pénteken este egy rövidebb időszakban gond volt a DNS-szerverekkel, de azóta nincs központi hiba - mondta Szűcs László, a UPC kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-nek.

bíróságA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ötvenmillió forintra megbírságolta a Vodafone Magyarország Zrt.-t, mert a mobilszolgáltató társaság egy játékában a GVH szerint megtévesztő tájékoztatásokat adott a nyerési esélyekről.

magyar_telekomNem fizet osztalékot a 2013. évi eredménye után a Magyar Telekom a jelenlegi tervei szerint - közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2013.12.03

forintegyA hétfőn elért nyolchavi mélypont közelében stagnált kedden reggel a forint. Az eurót kedden reggel hét órakor 303,61 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben. Előző este hét órakor a jegyzés 303,39 forinton állt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite