2021. január 24., - Timót
Keresés a tartalomban

bankautomataA havi kétszeri ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget igénylőknek december elsejétől nyílik módjuk arra, hogy nyilatkozzanak a bankoknál, legkorábban februárban lehet majd élni a lehetőséggel.

Üzleti negyed - 2013.11.30

MoodysFelminősítette Görögországot a Moody's Investors Service, elsősorban a költségvetés kiegyensúlyozásában elért eredményekkel indokolva a lépést.

Üzleti negyed - 2013.11.29

BenzinEmelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Üzleti negyed - 2013.11.28

forintcsodGyakorlatilag a szerda esti záró értéken indított a forint csütörtök kora reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon.

Üzleti negyed - 2013.11.27

BenzinA Mol bruttó 2-2 forinttal emelte a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi literenkénti árát szerdán.

építőipar01Az építőiparban tönkretett több száz kis- és középvállalkozáson és több ezer megszüntetett munkahely tulajdonosán már nem segít, hogy a Fidesz a választások előtt takaréklángon újramelegíti a programot - közölte kedden az MSZP.

Üzleti negyed - 2013.11.02

csekA Biztosítás.hu alkuszi portál szerint akár 1,5 millió autósnak is emelkedhet a kötelező gépjármű-feleleősségbiztosítás (kgfb) díja a szombaton hajnalban megjelent 2014-es biztosítási tarifák alapján. A Netrisk.hu is arra hívja fel a figyelmet, hogy hosszú évek után megáll az kgfb átlagdíjak csökkenése, és az idei kampányban akár 6-8 százalékos átlagos díjemelkedésre is számítani lehet.

adóJövőre is fennmarad a bankadó, míg az energiaellátóknak - a társasági adózásban alkalmazott gyakorlatnak megfelelően - adóelőleget kell fizetniük - mondta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden a parlamentben.

Varga Mihály001A Magyar Bankszövetség pénteken benyújtott javaslatai Varga Mihály szerint nem orvosolják a kormány által a devizahitelesek megsegítésében legfontosabbnak tartott két problémát, ezért a kabinet november elején az Országgyűlés elé terjeszti a devizaadósok megsegítésére szolgáló saját javaslatait - közölte a nemzetgazdasági miniszter hétfőn az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2013.10.28

BenzinCsökkentette bruttó 2, illetve 4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn a Mol Nyrt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite