2020. január 28., kedd - Károly,
Keresés a tartalomban

lakasvasarlasA lakossági várakozások szerint a használt és az új lakások ára is emelkedik a következő egy évben - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb, negyedévente publikált ingatlanpiaci felmérésében.

Üzleti negyed - 2017.11.08

benzin2017Emelte bruttó 3 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Üzleti negyed - 2017.11.01

benzin2017Emelte bruttó 4-4 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Üzleti negyed - 2017.10.29

óraátállításMegkezdődött a március utolsó vasárnapjáig érvényben lévő téli időszámítás, az órákat éjjel 3 órakor 2 órára kellett átállítani. A módosítás miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje is.

Pénz4Az idén új elemmel, a mobilitási célú lakhatási támogatással bővült az adómentesen nyújtható cafeteria-elemek köre, de a túl szigorú feltételek miatt 2017-ben országosan csupán alig néhány esetben vették azt igénybe - közölte a BDO Magyarország az MTI-vel.

BenzinEmelte bruttó 2 forinttal a gázolaj árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változott.

boschalapkoletetelhatvan1A Bosch új, 60 ezer négyzetméteres csarnokának felépítésével a hatvani lesz Magyarország legnagyobb ipari parkja - jelentette ki a nemzeti fejlesztési miniszter az Inpark Hatvan Ipari Park Kft. közel 17 milliárd forintos ingatlanfejlesztési beruházásának pénteki alapkőletételén.

benzin2017Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

szőlőHeves megye mindkét borvidékén, az egrin és a mátrain korábban kezdődött a megszokottnál a szüret, a gazdák jó minőségű szőlőtermésre számíthatnak - mondták el helyi szakemberek az MTI-nek.

TescoSikeresnek és eredményesnek nevezték a Tesco dolgozók pénteken kezdődött országos sztrájkját a szakszervezeti vezetők, amely szerintük példaértékű összefogással valósult meg.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite