2020. január 21., kedd - Ágnes
Keresés a tartalomban

Varga Mihály001A bankkártyás vásárlásoknál megszűnő tranzakciós illetékfizetési kötelezettség, a családi kedvezménynek kiszélesítése és a családon belüli vagyonmozgások illetékmentessége is szerepel a nemzetgazdasági tárca jövő évi adójavaslatai között - mondta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Üzleti negyed - 2013.09.27

BenzinCsökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Üzleti negyed - 2013.09.23

BenzinCsökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Üzleti negyed - 2013.09.20

BenzinA Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.

deviza01A Fed-bejelentésre nagyot gyengülő dollárt követve erősödött a forint szerdáról csütörtökre virradóra.

cigiharomIntenzíven bővült a nem Magyarországon adózott cigaretták piaca, az illegális forgalom megközelíti a 8 százalékot. Már nemcsak a keleti régióban, de a fővárosban és Nyugat-Magyarországon is élénkül az illegális kereskedelem - állapítja meg a GfK Hungária kutatása.

Üzleti negyed - 2013.09.18

MOL001A Mol bruttó 7 forinttal csökkentette a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Üzleti negyed - 2013.09.16

BenzinA Mol bruttó 7 forinttal csökkenti a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

guruloemlekmuA két évvel ezelőtti állapotokhoz képest 21-ről 26 százalékra növekedett azoknak a száma Magyarországon, akik jónak ítélik az ország helyzetét, személyes helyzetüket pedig jobbnak tartják a magyarok, mint az országét - közölte az Allianz Hungária Biztosító az MTI-vel.

BenzinCsökkentette bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin, illetve emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite