2021. április 21., szerda - Konrád
Keresés a tartalomban

adóJövőre is fennmarad a bankadó, míg az energiaellátóknak - a társasági adózásban alkalmazott gyakorlatnak megfelelően - adóelőleget kell fizetniük - mondta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden a parlamentben.

Varga Mihály001A Magyar Bankszövetség pénteken benyújtott javaslatai Varga Mihály szerint nem orvosolják a kormány által a devizahitelesek megsegítésében legfontosabbnak tartott két problémát, ezért a kabinet november elején az Országgyűlés elé terjeszti a devizaadósok megsegítésére szolgáló saját javaslatait - közölte a nemzetgazdasági miniszter hétfőn az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2013.10.28

BenzinCsökkentette bruttó 2, illetve 4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn a Mol Nyrt.

Üzleti negyed - 2013.10.07

BenzinA héten ismét mérséklődik az üzemanyagok ára: a Mol bruttó 4 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Üzleti negyed - 2013.10.03

devizahitelCsendes kereskedésben erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön délelőtt.

Varga Mihály001A bankkártyás vásárlásoknál megszűnő tranzakciós illetékfizetési kötelezettség, a családi kedvezménynek kiszélesítése és a családon belüli vagyonmozgások illetékmentessége is szerepel a nemzetgazdasági tárca jövő évi adójavaslatai között - mondta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Üzleti negyed - 2013.09.27

BenzinCsökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Üzleti negyed - 2013.09.23

BenzinCsökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Üzleti negyed - 2013.09.20

BenzinA Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.

deviza01A Fed-bejelentésre nagyot gyengülő dollárt követve erősödött a forint szerdáról csütörtökre virradóra.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite