2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

deviza01A Fed-bejelentésre nagyot gyengülő dollárt követve erősödött a forint szerdáról csütörtökre virradóra.

cigiharomIntenzíven bővült a nem Magyarországon adózott cigaretták piaca, az illegális forgalom megközelíti a 8 százalékot. Már nemcsak a keleti régióban, de a fővárosban és Nyugat-Magyarországon is élénkül az illegális kereskedelem - állapítja meg a GfK Hungária kutatása.

Üzleti negyed - 2013.09.18

MOL001A Mol bruttó 7 forinttal csökkentette a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Üzleti negyed - 2013.09.16

BenzinA Mol bruttó 7 forinttal csökkenti a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

guruloemlekmuA két évvel ezelőtti állapotokhoz képest 21-ről 26 százalékra növekedett azoknak a száma Magyarországon, akik jónak ítélik az ország helyzetét, személyes helyzetüket pedig jobbnak tartják a magyarok, mint az országét - közölte az Allianz Hungária Biztosító az MTI-vel.

BenzinCsökkentette bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin, illetve emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán.

Varga Mihály001

A kormány támogatja a Fidesz-KDNP frakciószövetség javaslatát, hogy a bankok törekedjenek megoldásra a lakáscélú devizaalapú jelzáloghitelek esetében, erre november elejéig elegendő idő áll rendelkezésre - hangsúlyozta Varga Mihály a szaktárca keddi közleménye szerint.

Üzleti negyed - 2013.09.10

forintcsodAlig változtak, szerény mértékben erősödtek a forintárfolyamok kedd reggelre a nemzetközi deviza kereskedelemben.

forintcsodAlig mozdult, csupán néhány fillérrel változott a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest szerda kora reggelre a kedd esti jegyzésekkel összevetve a bankközi piacon.

tankoláskettoEmeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite