2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban

tvnezesHatvanmillió forintra bírságolta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a UPC-t a cég egy tavaly novemberi szerződésmódosítási kísérlete miatt, amelynek során levélben kereste meg előfizetőit, és a meglévő szerződésük helyett egy másik, "ráutaló magatartással" történő megkötését kezdeményezte. Az NMHH erről pénteken tájékoztatta az MTI-t.

MoodysNem törlesztőnek - vagyis államcsődben lévőnek - tekinti Ciprust a Moody's Investors Service a ciprusi kormány által végrehajtott, hivatalosan hétfőn befejeződött kötvénycsere lebonyolítása nyomán.

Üzleti negyed - 2013.07.01

trafik1Több mint 5000 nemzeti dohánybolt nyílik meg, július 15-től pedig már csak ezekben lehet dohányárut kapni Magyarországon.

Üzleti negyed - 2013.06.29

csekHétfőtől 10 százalékkal olcsóbb lesz a propán-bután (PB) gáz, valamint feleződik a kéményseprő-ipari közszolgáltatási díj.

forintGyengült a forint árfolyama a főbb devizához képest péntek kora reggelre a csütörtök esti jegyzésekkel összevetve a bankközi piacon.

Üzleti negyed - 2013.06.21

BenzinCsökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt, a gázolaj ára nem változott.

Üzleti negyed - 2013.06.18

forintcsodA délutáni napi mélyponthoz képest kissé emelkedett hétfő estére az euró forintárfolyama a bankközi kereskedésben.

Üzleti negyed - 2013.05.31

bíróságMásodfokú, jogerős ítéletet hozott csütörtökön a Fővárosi Törvényszék a Főtáv túlszámlázása miatt károsult ügyfeleket segítő Optima Fide civil kezdeményezés egyik alapító tagjának ügyében - tudta meg a Magyar Nemzet Szita Monika Évától, az egyesület egyik tagjától.

Üzleti negyed - 2013.05.30

Varga Mihály001A szerdai kormányülésen az a döntés született, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár egyeztessen a reklámszövetséggel a reklámadó bevezetéséről - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán az M1 Az Este című műsorában.

Üzleti negyed - 2013.05.29

BenzinCsökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változott.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite