2021. január 28., csütörtök - Károly,
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2013.05.26

adóCsaknem 400 ezer kettős könyvvitelt vezető társaságtól, illetve 15 ezer egyszeres nyilvántartást vezető adózótól várja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a 2012. évi társaságiadó-kötelezettség bevallását május 31-ig - közölte a hatóság az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2013.05.23

BenzinBruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt.

szijjartoÚjabb nagyvállalattal, a Sanofi gyógyszeripari céggel köt ma stratégiai partnerségi megállapodást a kormány.

Üzleti negyed - 2013.05.20

forintcsodAlig változtak az árfolyamok a hét végén a nemzetközi devizakereskedelemben, a forint tartotta a múlt hét végére elért árfolyamszintet.

munkaA válság miatt eluralkodó szabályozási hullámot és a gyorsan változó gazdálkodási környezetet tartják a cégük működését leginkább veszélyeztető kockázati tényezőnek a cégvezetők - derült ki a KPMG 2012-ben több mint ezer vállalati felsővezetővel készített felméréséből.

forintA forint árfolyama a frankhoz képest minimálisan erősödött, gyengült viszont a dollárhoz, a jenhez és az euróhoz viszonyítva péntek kora reggelre a nemzetközi bankközi piacon a csütörtök délutáni jegyzésekhez képest.

pénz001Akár többmillió forintot is meg lehet takarítani egy jobb konstrukcióval a hitelkiváltások mostani időszakában, ugyanis nagy az eltérés a végtörlesztéshez kapcsolódóan felvett kölcsönök teljes hiteldíj mutatója (THM) és a hitelkiváltásra igénybe vehető hiteltípusok költségei között - tette közzé a BankRáció.hu banki termék-összehasonlító portál.

otpTöbb mint 90 ezren nyertek autót a gépkocsinyeremény-betétkönyv sorsolásokon a konstrukció 1961. évi indulása óta - közölte az OTP Bank annak kapcsán, hogy háromszázadik alkalommal sorsoltak a betétkönyv-tulajdonosok között.

forintcsodA frankhoz és a jenhez képest erősödött, a dollárhoz és az euróhoz viszonyítva gyengült a forint árfolyama péntek kora reggelre a nemzetközi bankközi piacon a csütörtök délutáni jegyzésekhez képest.

trafik1A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint a Philip Morris dohányipari multi állhat a dohánybolti koncessziók kiosztása körüli botrány mögött. Lázár János a Heti Válasznak adott, csütörtökön megjelenő interjújában azt is mondta, a pályázatok nyerteseinek 90 százalékánál az ellenzéki sajtó sem tudott fideszes kötődést kimutatni. Az interjú néhány részletét a hetilap szerkesztősége küldte meg szerdán az MTI-nek.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite