2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2013.03.29

mobilharomEgy kínai állami filmstúdió is kártérítési pert indított a pekingi bíróságon az Apple ellen, így az amerikai vállalatóriás hányattatásainak a kínai piacon még nincs vége - derült ki pénteki sajtójelentésekből.

MoodysA Moody's Investors Service megítélése szerint növekszik annak a kockázata, hogy Ciprus távozni kényszerül az euróövezetből.

Üzleti negyed - 2013.03.27

BenzinEmelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi átlagárát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj literje ugyanennyivel lett olcsóbb.

forintcsodCsak pár fillérrel mozdult el a forint árfolyama kedd reggelre a hétfő esti jegyzésekhez képest a főbb valutákkal szemben a nemzetközi piacokon.

forintA dollárral szemben nem változott, a többi vezető valutához képest pár fillérrel erősödött a forint csütörtök reggelre a nemzetközi devizapiacokon.

euroTizennégy havi mélypontra gyengült a forint az euróval szemben hétfőn délelőtt.

Üzleti negyed - 2013.03.18

forintcsodA ciprusi mentőcsomag hírére az euróhoz képest gyengült a forint hétfő reggelre a bankközi piacon.

forintcsodGyengült kedden a forint, az eurót délután négy óra után 306,40 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben, szemben a hétfő délutáni 301,65 forinttal.

euroTovább gyengült kedden délelőtt a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon.

Varga Mihály001A jelenlegi forintgyengülés ugyan átmenetinek tekinthető Varga Mihály szerint, de a kormány nem érdekelt az árfolyam tartós gyengülésében, és ha szükséges, reagálni fog.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite