2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2013.03.11

forintcsodHétfőn kora délelőtt 303 forint fölé emelkedett az euró árfolyama. Délelőtt tíz órakor a jegyzés 303,02 forinton állt.

devizahitelHétfőn kora délelőtt az euró 301 forint feletti szintre erősödött. Ezen a szinten 2012 június elején jegyezték utoljára az eurót.

devizahitelGyengült délután a forint, kevéssel negyed hét után az euró árfolyama pár percre ismét átlépte a 300 forintot a kora délutáni 297,88 forint után. Az euró 300,076 forintig erősödött, majd 299,87 forintra csúszott vissza.

Üzleti negyed - 2013.03.08

BenzinPénteken bruttó 3 forinttal csökkentette a benzin nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. , a gázolajé nem változott.

Üzleti negyed - 2013.03.06

forintcsodTovább gyengült a forint szerdán estig, árfolyama este 7 óra előtt rövid időre átlépte a 300 forintos euróárfolyamot. Az euró egészen 300,14 forintig erősödött, ilyen erős utoljára tavaly június elején volt.

forintcsodA forint árfolyama gyengült a főbb devizákkal szemben hétfő estére a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi piacon.

gazdasagA GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzése szerint a tavalyi 1,7 százalék körüli GDP-visszaesés után 2013-ban stagnálás várható, és ezzel folytatódik a magyar gazdaság regionális leszakadása, az infláció viszont több mint két százalékponttal, 3,5 százalékra lassul, így a reálkeresetek kissé emelkednek.

Matolcsy György001Adójogi salátatörvény-javaslatot nyújtott be pénteken az Országgyűlésnek a leköszönő nemzetgazdasági miniszter. A minisztérium szerint a változó gazdasági-jogi környezet indokolja az adó- és egyéb közterheket érintő törvények kisebb korrekcióját.

költségvetésKétnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a jövő héten. A képviselők hétfőn a házszabálytól történő eltérés esetén másodjára írhatják át az idei költségvetést az E.ON gázüzletágának állami felvásárlása miatt, míg kedden a negyedik alaptörvény-módosításhoz benyújtott változtatási javaslatokról dönthetnek.

Varga Mihály001Egyelőre nincs szükség a költségvetés kiigazítására, hiszen csak két hónap telt el az évből - mondta Varga Mihály, a nemzetgazdasági miniszteri pozíció várományosa.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite