2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

költségvetésKétnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a jövő héten. A képviselők hétfőn a házszabálytól történő eltérés esetén másodjára írhatják át az idei költségvetést az E.ON gázüzletágának állami felvásárlása miatt, míg kedden a negyedik alaptörvény-módosításhoz benyújtott változtatási javaslatokról dönthetnek.

Varga Mihály001Egyelőre nincs szükség a költségvetés kiigazítására, hiszen csak két hónap telt el az évből - mondta Varga Mihály, a nemzetgazdasági miniszteri pozíció várományosa.

forintcsodA forint pénteken minimálisan gyengült Orbán Viktor miniszterelnök bejelentésére, hogy Matolcsy Györgyöt jelöli a Magyar Nemzeti Bank (MNB) élére.

dohanyzasA várakozásoknak megfelelően sok, 15 633 pályázat érkezett a dohányboltok koncessziós pályázati kiírására, a frekventált megyei és fővárosi területekre négy-ötszörös, vagy annál magasabb a túljelentkezés - tájékoztatta a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.

Matolcsy GyörgyA Demokratikus Koalíció (DK) véleménye szerint Matolcsy György olyan rosszul teljesített miniszterként, hogy nem lehet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke. A párt ezért arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ha valóban a nemzetgazdasági tárca vezetőjét szeretné jelölni a posztra, akkor ezt a döntését fontolja meg még egyszer.

kamatA Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa az elemzői várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal 5,25 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.

Matolcsy György001Valószínűleg Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter sem okozna intézkedéseivel negatív piaci meglepetéseket, ha ő váltaná Simor Andrást a Magyar Nemzeti Bank (MNB) élén - vélekedtek hétfői helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

Üzleti negyed - 2013.02.21

forintA dollár erősödését maga után vonó Fed-jegyzőkönyv gyengítette áttételesen csütörtök reggelre a forintot és a térségbeli devizákat.

Üzleti negyed - 2013.02.21

adóÚjabb bevallási határidő közeledik, az adóhatóság hétfőig, azaz 2013. február 25-ig több százezer bevallást vár.

Üzleti negyed - 2013.02.20

otpA bűnözők kihasználják a nem megfelelő védelemmel rendelkező ügyfelek számítógépét és okostelefonját, és egy kémprogram segítségével átveszik a teljes irányítást - figyelmeztet az OTP honlapján.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite