2021. január 23., szombat - Zelma
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2013.02.13

BenzinEmelte bruttó 4 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

IMFA Nemzetközi Valutaalap (IMF) arra számít, hogy idén lényegében stagnálni fog a magyar gazdaság - mondta Iryna Ivaschenko, az IMF budapesti képviseletének vezetője egy konferencián kedden.

Üzleti negyed - 2013.02.12

boltieladoA CBA nevével visszaélve próbálnak vásárlókat megkárosítani csalók, ezért a kereskedelmi lánc feljelentést fontolgat - közölte Fodor Attila, az áruházlánc kommunikációs igazgatója az MTI-vel kedden.

MoodysMegerősítette Magyarország "Ba1" szintű államkötvény-osztályzatát péntek éjjel a Moody's Investors Service. A besorolásra a cég ugyanakkor érvényben hagyta a leminősítés távlati lehetőségére utaló negatív kilátást.

Üzleti negyed - 2013.02.06

forintcsodGyengült a forint árfolyama szerda estére az euróhoz, a frankhoz, a dollárhoz és a jenhez képest a délutáni jegyzésekhez viszonyítva a bankközi devizapiacon.

Üzleti negyed - 2013.02.06

BenzinEmelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

bank01Évente 20-30 ezer forintot is meg lehet spórolni, ha igényeinknek megfelelő folyószámlát és bankkártyát választunk, és ezeket tudatosan használjuk - mondta Gergely Péter, a BankRáció.hu szakértője az MTI-nek.

devizahitelFolytatódott a forint erősödése csütörtökön nap közben is, az eurót délután 292,50 forint közelében jegyezték a reggeli 294,50 forint körüli jegyzések után.

forintcsodKissé erősödött a forint a főbb valutákhoz képest csütörtök reggelre a szórványos éjszakai kereskedésben a nemzetközi devizapiacokon.

Matolcsy György001A Magyar Nemzeti Banknak van manőverezési lehetősége a gazdasági növekedés ösztönzésére, de a banknak rendkívül óvatosan kell lépnie, tekintve az ország nagy devizaadósságát és a pénzpiacok bizonytalan állapotát - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Wall Street Journalnak adott interjújában.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite