2020. szeptember 23., szerda - Tekla
Keresés a tartalomban

forintA takarékszövetkezetek több száz milliárd forint szabad forrással rendelkeznek ahhoz, hogy bővítsék hitelezésüket, az ehhez szükséges pénzügyi csatornák kiszélesítését segítheti, hogy a TakarékBankban 38,5 százalékos részesedést szerzett a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) - mondta Varga Antal, Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) ügyvezetője az MTI-nek.

Matolcsy György001Uniós főtárgyalónak jelölte ki Matolcsy Györgyöt nemzetgazdasági minisztert a kormány, feladata a 2014-2020-as költségvetés előkészítése lesz.

forintegyErősödött a forint csütörtökön délelőtt a főbb devizákkal szemben, az euró árfolyama 280 forint alá csökkent. Az eurót délelőtt 10 órakor 278,96 forinton jegyezték a bankközi kereskedésben, a reggeli 280,46 és a szerda esti 280,51 forintot követően.

Üzleti negyed - 2012.11.20

MOL001Visszautasítja a Mol Nyrt. a Sanader-ítéletben elhangzottakat, közölve: soha nem korrumpált egyetlen politikust sem, és nem adott pénzt azért, hogy megszerezze a horvát INA-ban az irányítási jogokat. A Központi Nyomozó Főügyészség keddi közleményében arra emlékeztet, hogy 2012 januárjában bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a Mol-INA-ügyben.

Üzleti negyed - 2012.11.20

forintcsodErősödött kedd estére a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon. Este fél hét után nem sokkal 280,95 forinton jegyezték az eurót a késő délutáni 281,54 forintot és a reggeli 281,55 forintot követően.

fizetesekAz idei év első kilenc hónapjában a bruttó átlagkeresetek 4,5, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek 1,8 százalékkal haladták meg az előző év azonos időszakit - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az első kilenc hónapban 219 690 forint volt a bruttó átlagkereset a nemzetgazdaságban.

tankolasegyA Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban decemberben alkalmazható üzemanyagárakat.

Üzleti negyed - 2012.11.20

MoodysMegvonta Franciaország - Németország után a második legnagyobb euróövezeti gazdaság - kormánykötvény-kötelezettségeinek lehetséges legjobb, "Aaa" besorolását a Moody's Investors Service, egyebek mellett azzal a véleményével indokolva a döntést,

matolcsy1005Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter levélben tájékoztatta Olli Rehnt, az Európai Bizottság alelnökét és pénzügyi biztosát pénteken a kormány által elfogadott újabb, 90 milliárd forintos költségvetési kiigazítási csomagról.

IMFA Magyarország által az elmúlt hetekben bejelentett több gazdasági intézkedés nem fenntartható jellegű, és nem segíti a növekedést - tartalmazza a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) a Wall Street Journal című lapnak hétfőn emailben küldött közleménye.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite