2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

BenzinMegemelték az üzemanyag árát a svéd vezető benzintársaságok, a múlt hetihez képest literenként 34-40 örével (kb. 12,5 forint) drágult a benzin, a gázolaj és a bioetanol - írták csütörtökön svéd lapok. Egy liter 95-ös benzin ára jelenleg 14,83 svéd korona (475 forint).

Üzleti negyed - 2012.07.04

BenzinA héten nem változtatott az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. Egy hete a Mol bruttó 10-10 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

munkaA kormány által hétfőn bejelentett munkahelyvédelmi terv járulékcsökkentései egy-egy cég összes munkaerő-költségének csak kis részét érintik - hívta fel a figyelmet Adler Judit, a GKI Gazdaságkutató Zrt. foglalkoztatáspolitikai kutatásvezetője kedden az MTI kérdésére. Hozzáfűzte, az elmúlt évek munkaadói járulékkedvezményei is csak mérsékelt eredményt hoztak a munkahelyek bővítésében.

Üzleti negyed - 2012.06.28

forintGyengült a forint csütörtökön az európai csúcstalálkozó eredményességével szemben fokozódó fenntartások miatt kialakult kockázatkerülő piaci környezetben.

matolcsigyorgyMatolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint jövőre a bruttó hazai termék - a tervezett 1,6 százalék helyett - akár 2 százalékkal növekedhet annak a munka világát érintő, tehercsökkentő csomagnak köszönhetően, amelyről csütörtökön egyezett meg a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Fidesz-KDNP-frakciószövetség.

Üzleti negyed - 2012.06.27

bill gates

Az Európai Unió bíróságának törvényszéki tanácsa szerdán a lényeget illetően jóváhagyta az Európai Bizottság korábbi határozatát, amelyben a Microsofttal szemben kényszerítő bírságot szabott ki.

Tőzsde01Az EU csúcs előtt kivárnak a piacok, nyugodt, kis forgalmú kereskedés várható szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az MTI által megkérdezett elemzők szerint.

széfAdóhiány miatt lefoglalta egy banki széf tartalmát a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) Komárom-Esztergom Megyei Adóigazgatósága. A széfben talált 139 millió forint értékű magyar és külföldi készpénzt azonnal befizették a végrehajtó letéti számlájára - tudatta a hatóság honlapján kedden.

MoodysHuszonnyolc spanyol bank hosszú futamú adósság- és betéti besorolását rontotta a Moody's Investors Service, azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy gyengül Spanyolország szuverén hitelképessége, és ez hat a bankok adósprofiljára is.

cigiA 2013. évi költségvetési javaslat alapján jövőre tovább emelkedhet a cigaretta jövedéki adója. Bár a büdzsé tervezete a jövedéki adóból 2013-ban 913,1 milliárd forint bevétellel számol, amely 800 millió forinttal elmarad az idei előirányzattól, az indoklásban szerepel az is, hogy ennél az adónemnél 2013-ban is szükséges egyes termékek adómértékének emelése.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite