2021. január 24., - Timót
Keresés a tartalomban

tozsdeegyMagyarország bruttó hazai terméke (GDP) 2012. első negyedévében 0,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva, a nemzetgazdasági ágak mintegy felének a teljesítménye stagnált - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Üzleti negyed - 2012.06.06

Pénz4Az egy főre számított létminimum átlagos értéke 2011-ben havonta 83.941 forint volt Magyarországon, 6,6 százalékkal magasabb, mint 2010-ben - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból.

MoodysLeminősítette szerdán a három legnagyobb osztrák bankcsoportot a Moody's Investors Service, elsősorban a közép-kelet-európai működési környezettel és az euróövezeti válsággal indokolva a lépést.

Üzleti negyed - 2012.06.06

BenzinNem változtatott a héten az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. Egy hete a Mol bruttó 4, illetve 3 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

Üzleti negyed - 2012.06.06

pénz001Nagy gondban vannak a pénzügyi vállalkozások: a szektor az első negyedévben 3,2 milliárd forintos veszteséget termelt, és mérete, illetve követelésállománya is tovább zsugorodott - írja a Világgazdaság szerdai száma.

bank01Ugrásszerűen nőtt az árfolyamgát iránt érdeklődők száma az MTI által megkérdezett kereskedelmi bankoknál az elmúlt hetekben, miután a nem közszférában dolgozó devizahitelesek is benyújthatják igényeiket.

forintA forint gyengült kedden, kora este az euróhoz, a svájci frankhoz és a dollárhoz viszonyítva a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi devizapiacon.

Cséfalvay ZoltánMagyarországon tartós pénzügyi konszolidációra és reformokra van szükség ahhoz, hogy a gazdasági növekedés szilárd alapokra épüljön - jelentette ki Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára kedden, a Világgazdaság által szervezett budapesti konferencián.

Üzleti negyed - 2012.06.05

forintegyTartotta árfolyamát a forint a fontosabb devizákkal szemben kedd reggel: a bankközi kereskedelemben 302,07 forintot ért egy euró, gyakorlatilag ugyanannyit, mint hétfő késő délután. Pénteken még 304,92 forintot ért egy euró.

RTL Klub székházaJogsértő összehasonlító reklámokat tett közzé a Magyar RTL Televízió Zrt. a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint, ezért 10 millió forint bírságot szabott ki a tévére.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite