2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

forintA forint gyengült kedden, kora este az euróhoz, a svájci frankhoz és a dollárhoz viszonyítva a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi devizapiacon.

Cséfalvay ZoltánMagyarországon tartós pénzügyi konszolidációra és reformokra van szükség ahhoz, hogy a gazdasági növekedés szilárd alapokra épüljön - jelentette ki Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára kedden, a Világgazdaság által szervezett budapesti konferencián.

Üzleti negyed - 2012.06.05

forintegyTartotta árfolyamát a forint a fontosabb devizákkal szemben kedd reggel: a bankközi kereskedelemben 302,07 forintot ért egy euró, gyakorlatilag ugyanannyit, mint hétfő késő délután. Pénteken még 304,92 forintot ért egy euró.

RTL Klub székházaJogsértő összehasonlító reklámokat tett közzé a Magyar RTL Televízió Zrt. a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint, ezért 10 millió forint bírságot szabott ki a tévére.

forintJelentősen gyengült pénteken délelőtt a forint: az eurót 306,48 forinton jegyezték negyed 11 után nem sokkal, míg egy jó órával korábban még 301,50 forinton állt az uniós fizetőeszköz árfolyama.

takarék2012. június 1-jén kelt határozatában a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) visszavonta a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet tevékenységi engedélyét és elrendelte az intézmény végelszámolását - tájékoztatta pénteken a felügyelet az MTI-t.

forintcsodA forint erősödött az euróhoz, a frankhoz és a dollárhoz képest pénteken kora reggelre.

forintegyTovább gyengült csütörtökön napközben a forint: az eurót délután három óra után nem sokkal 302,30 forinton jegyezték, míg délelőtt 300,4 forinton jegyezték.

Üzleti negyed - 2012.05.31

deviza01Gyenge árfolyamon, 300-301 forintos euró jegyzés környezetében ingadozott a forint csütörtök reggel a nemzetközi deviza kereskedelemben.

Matolcsy György001Az eurózóna ellen valutaháború folyik, ebből ki kell maradnunk - írta Matolcsy György a csütörtökön megjelent Heti Válaszban, a nemzetgazdasági miniszter jegyzetében kifejti, belátható időn belül nem kell belépnünk az eurózónába, amihez el kell kerülni, hogy az unió Európai Birodalommá alakuljon, "rákényszerítve bennünket a belépésre".

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite