2020. január 24., péntek - Timót
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2012.05.29

BenzinEmeli bruttó 4, illetve 3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. csütörtökön- értesült az MTI kedden piaci forrásokból.

Üzleti negyed - 2012.05.29

forintcsodA forint mérsékelten gyengült kedden kora este az euróhoz, a svájci frankhoz és a dollárhoz viszonyítva a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi devizapiacon.

Üzleti negyed - 2012.05.29

Tőzsde01Emelkedést várnak az elemzők a Budapesti Értéktőzsdén, a nemzetközi piacokon jó a hangulat, s az ázsiai fél-egy százalékos növekedés is erősíti a pozitív várakozásokat.

Üzleti negyed - 2012.05.29

forintcsodTartotta árfolyamát a forint a fontosabb devizákkal szemben kedden reggel: a nemzetközi bankközi kereskedelemben 298,96 forintot ért egy euró, gyakorlatilag ugyanannyit, mint hétfőn este

Üzleti negyed - 2012.05.28

forintcsodSzerényen erősödött a forint jegyzése hétfőn kora reggel a főbb devizákhoz képest a péntek esti árfolyamokhoz viszonyítva a nemzetközi bankközi kereskedelemben.

Üzleti negyed - 2012.05.25

forintegyPéntek estére tovább javult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a bankközi devizapiacon, a dollárhoz képest viszont enyhén romlott az árfolyam.

vihBiztosítónként több száz káresetet, és tízmillió forintos nagyságrendű kárkifizetést okoztak az utóbbi három nap viharai - tudta meg az érintett biztosítóktól az MTI.

adóAz Európai Bíróság ítélete nyomán több mint 250 milliárd forint jogosulatlanul visszatartott áfát kellett visszautalnia a magyar adóhatóságnak a vállalkozások részére, ezt kompenzálta az állam a visszautalási határidő meghosszabbításával, amely viszont rontja a cégek likviditását - közölte a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda az MTI-vel.

forintcsodAz euró késő este is minimálisan 300 forint fölött állt.

euro

Az euró árfolyamát a legutóbbi gyengülések nyomán sem terheli jelentősebb "eurófelbomlási kockázati prémium", ezért a közös valuta még további komoly mértékű gyengülése valószínű - jósolták csütörtöki helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite