2021. január 25., hétfő - Pál
Keresés a tartalomban

forintcsodAz euró késő este is minimálisan 300 forint fölött állt.

euro

Az euró árfolyamát a legutóbbi gyengülések nyomán sem terheli jelentősebb "eurófelbomlási kockázati prémium", ezért a közös valuta még további komoly mértékű gyengülése valószínű - jósolták csütörtöki helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

Matolcsy György001"A pénzügyi tranzakciós illetéknek minden részeleme változhat még, az adófilozófiánk viszont nem. Eltökélt szándékunk, hogy a költségvetés bevételi oldalán forgalmi-fogyasztási adók segítségével megteremtsük a forrásokat az élőmunkát terhelő járulékok jelentős csökkentéséhez" - mondja Matolcsy György a Heti Válasz csütörtökön megjelenő számában.

munkaeropiacSok változást hoz a Munka törvénykönyvéhez (Mt.) kapcsolódó átmeneti szabályokról szóló törvényjavaslat, amely várhatóan jövő héten kerül a kormány elé.

Üzleti negyed - 2012.05.23

forintcsodA forint árfolyama szerényen erősödött szerda kora estére az euróhoz, a frankhoz és a dollárhoz képest a délutáni jegyzéshez viszonyítva a bankközi devizapiacon.

bank01

A Raiffeisen Banknál a törvényben előírt határidőnél lényegesen korábban - május 29-étől - minden ingatlanfedezetes devizahitellel rendelkező ügyfél igényelheti a rögzített árfolyamú törlesztési lehetőséget - közölte a bank az MTI-vel szerdán.

forintcsod

Kamatemelésre kényszerülhet a magyar jegybank, ha az euróválság fellángolása miatt elkezdődött újabb forintgyengülési hullám nem áll meg - jósolták szerdán londoni felzárkózó piaci elemzők.

Üzleti negyed - 2012.05.23

forintcsodSzerda reggel is gyenge volt a forint árfolyama, de nem romlott tovább kedd este óta.

Ferihegy

Különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt őrizetbe vette a rendőrség a Budapest Airport (BA) Zrt. volt jogi igazgatóját és helyettesét, valamint a repülőtéri előtér vezetőjét és a Zóna Taxi egykori igazgatóját - az erről szóló lapinformációt a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság kedden megerősítette az MTI-nek.

forintcsodÉlénkül az érdeklődés a bankokban az árfolyamgát iránt, amit egyrészt a nem közszférában dolgozó devizaalapú lakáshitelesek számára az eredetinél korábban, májusban megnyitott lehetősséggel és a forint gyengülésével indokoltak az MTI által megkérdezett pénzintézetek. A bankok felkészültek egy jelentősebb ügyfélrohamra is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite