2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

tozsdeegyA kormány által bejelentett adócsomag negatívan hat a gazdasági növekedésre - állították volt pénzügyminiszterek és egyetemi tanárok a HBLF (Hungarian Business Leaders Forum) által szervezett 11. pénzügyi csúcstalálkozó kerekasztal-beszélgetésén, csütörtökön Budapesten.

Üzleti negyed - 2012.05.17

tvnezesA három nagy hazai mobilszolgáltató közös javaslatot dolgozott ki a várhatóan július 1-jétől bevezetésre kerülő telefonadóval kapcsolatban. A javaslat lényege, hogy szélesítsék az adófizetői kört, véleményük szerint a műsorterjesztőknek is kellene adót fizetniük, írja a nol.hu.

MTV székház

Galavics Andrást, a Magyar Rádió volt kereskedelmi igazgatóját nevezték ki az MTVA Sales House igazgatójává, ő felel egyebek mellett az m1, az m2, a Magyar Rádió összes csatornája, a Duna Televízió, valamint a közmédia internetes hirdetési felületeinek értékesítéséért - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdán az MTI-vel.

bank01

Az orosz központi bank fel van készülve a pénzügyi világválság esetleges újabb hullámára, még jobban, mint 2008-ban volt - jelentette ki Szergej Ignatyev, a bank elnöke.

Üzleti negyed - 2012.05.16

Pénz4

A délelőtti nagy gyengülés után szerdán délutánra jelentősen erősödött a forint, az eurót négy óra előtt nem sokkal 294,75 forinton jegyezték a reggeli 297,15 forint után.

MNB

A Magyar Nemzeti Bank várakozásai szerint 2014-ig további jelentős, mintegy 5-10 milliárd eurót kitevő külföldi forráskivonás várható a hazai pénzpiacról, ami elsősorban annak lesz a következménye, hogy nagymértékben megnőttek a magyarországi hitelintézetek anyabankjainak tőkekövetelményei.

forintcsodStabil maradt a forint, az euró szerda reggel 294,16 forinton állt a nemzetközi bankközi devizakereskedelemben, gyakorlatilag nem változott az árfolyama a kedd esti 294,10 forintos jegyzéshez képest.

Üzleti negyed - 2012.05.16

Benzin

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán.

Üzleti negyed - 2012.05.15

gdp

Európában 39,8 milliárd euró forrást vontak be tavaly az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) adatai szerint. Magyarország a Jeremie program keretében kihelyezett kockázati tőke befektetések tekintetében a GDP (bruttó hazai termék) arányában mérve Európa élvonalában van.

gazdasag

Stagnálást, vagy enyhe visszaesést vár az első negyedéves bruttó hazai termék (GDP) adatok alapján a Takarékbank és az Erste elemzője.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite