2020. január 21., kedd - Ágnes
Keresés a tartalomban

forintcsodStabil maradt a forint, az euró szerda reggel 294,16 forinton állt a nemzetközi bankközi devizakereskedelemben, gyakorlatilag nem változott az árfolyama a kedd esti 294,10 forintos jegyzéshez képest.

Üzleti negyed - 2012.05.16

Benzin

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán.

Üzleti negyed - 2012.05.15

gdp

Európában 39,8 milliárd euró forrást vontak be tavaly az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) adatai szerint. Magyarország a Jeremie program keretében kihelyezett kockázati tőke befektetések tekintetében a GDP (bruttó hazai termék) arányában mérve Európa élvonalában van.

gazdasag

Stagnálást, vagy enyhe visszaesést vár az első negyedéves bruttó hazai termék (GDP) adatok alapján a Takarékbank és az Erste elemzője.

Üzleti negyed - 2012.05.14

Pénz03

Pesszimista nemzetközi hangulatban az euróval együtt gyengült a forint is, az euró árfolyama háromhavi mélypontjára, 1,29 dollár alá csökkent, a forint pedig az euróhoz képest a 292-es szintig esett hétfőn.

Üzleti negyed - 2012.05.14

forintcsodTartja magát a forint a fontosabb devizákhoz képest a bankközi piacon hétfőn. A svájci frank 241,14 forintot ért hétfő reggel.

ügynök

Az idén kilencedik alkalom hirdetik meg "Az év üzletembere" díjat, amelyre július 13-áig lehet pályázni - közölte az Ernst & Young, a díj alapítója az MTI-vel.

Gáz

A Nabucco konzorcium vezető testületének ülésein vitatják meg a Mol álláspontját a Nabucco-projekttel kapcsolatban - mondta Christian Dolezal, a Nabucco Gas Pipeline International GmbH (NIC) kommunikációs igazgatója az MTI-nek.

utazás

Már az idei évben a válság előtti szintre kerülhet a turizmus Magyarországon a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója szerint, aki az MTI-nek azt mondta, az idei év rekordév lehet a forgalombővülés szempontjából, de hosszú távon további növekedés szükséges a vendégéjszakák esetében.

forintcsod

A délelőtti gyengülés után délutánra korrigált a forint árfolyama, a pénteken délután öt órakor jegyzett 288,74 forintos euró jegyzés csaknem azonos az egy nappal korábbi 288,90 forintos árfolyammal.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite