2019. december 16., hétfő - Etelka
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2012.05.07

tankolasegyCsökkenti bruttó 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból.

Varga MihályNagyjából a piaci várakozásoknak megfelelő, 3 éves elővigyázatossági, körülbelül 15 milliárd euró összegű megállapodást kellene kötnie Magyarországnak a Nemzetközi Valutalappal (IMF) - mondta Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár az m1 Ma reggel című műsorában hétfőn.

Tőzsde01Az előző heti komolyabb emelkedés után kissé csökkent a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe az elmúlt héten, a forgalom a felére esett, a háttérben az európai recessziótól való félelem áll.

Üzleti negyed - 2012.05.03

BenzinCsökkenti bruttó 10 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken - értesült az MTI szerdán piaci forrásokból.

Pénz2A nemzetközi bankközi deviza kereskedelemben 284,16 forintot ért egy euró szerda reggel, gyakorlatilag ugyanannyit, mint kedden este.

munkaeropiacMunkahelyi képzések támogatására pályázhatnak május 1-jétől a mikro, kis-, közepes, és nagyvállalkozások.

munkaJelentősen csökkenhet a kölcsönzött munkavállalók létszáma a júliusban hatályba lépő új Munka törvénykönyve (Mt.) miatt, és ez egyben a foglalkoztatottság csökkenését eredményezheti, mivel a kölcsönzött dolgozók várhatóan nem kerülnek át teljes mértékben a kölcsönvevőhöz belső állományba.

TescoA Tesco, a CBA és a Coop áll a legnagyobb forgalmú élelmiszer-kereskedelmi láncok tavalyi Nielsen-toplistája élén, a sorrend 2010-hez képest nem változott - közölte a Nielsen piackutató az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2012.04.29

forintA nyersolaj ára emelkedett, a forint erősödött a dollárhoz képest az elmúlt, péntek estével zárult egy hét alatt.

Tőzsde01Nagyot emelkedett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe az elmúlt héten, a részvényáraknak az adott lökést, hogy az Európai Bizottság szerdán bejelentette: készen áll a tárgyalások megkezdésére Magyarországgal egy elővigyázatossági hitelkeretről.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite