2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

Fitch RatingsÖt euróövezeti ország államadós-osztályzatát rontotta pénteken a Fitch Ratings. A legnagyobb európai hitelminősítő péntek este Londonban bejelentette, hogy Olaszország, Spanyolország, Belgium, Ciprus és Szlovénia szuverén besorolásait minősítette vissza.

forintcsodErősödött a forint csütörtökön a nemzetközi befektetői kockázatvállalási hajlandóság általános javulásának köszönhetően.

Üzleti negyed - 2012.01.25

forintMagyarország javuló piaci megítélésének köszönhetően erősödött szerdára a forint, az eurót szerdán délelőtt tíz órakor 298,00 forinton jegyezték a bankközi deviza kereskedelemben a kedd délutáni 301,00 forint után.

pénz001Több mint 8.300 ügyfélmegkeresés érkezett a pénzügyi felügyelethez szeptember vége óta a végtörlesztéssel kapcsolatban, az ügyfelek egy része információt kért, más részük panaszt tett; a PSZÁF fogyasztóvédelmi igazgatóságához további 300 írásos fogyasztóvédelmi beadvány érkezett - mondta Binder István, a szervezet szóvivője az MTI-nek.

Üzleti negyed - 2012.01.24

kamatAz MTI által megkérdezett elemzőket meglepte, hogy a monetáris tanács kedden, a piaci várakozásokkal ellentétben nem emelte meg a jegybanki alapkamatot, és úgy vélték, hogy a monetáris szigorítás indokolt lett volna.

Üzleti negyed - 2012.01.23

forintcsodAz euróövezettel általában, illetve Magyarországgal szemben külön is javuló befektetői bizalomnak köszönhetően erősödött a forint hétfőn, az euró jegyzése 300 forint alá esett.

tankolásCsökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Tőzsde01Folytatódott az emelkedés a múlt héten is a Budapesti Értéktőzsdén, mivel közelebb került a megállapodás lehetősége a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval (EU) egy készenléti hitelről, továbbá a nemzetközi piaci környezet is támogató volt. A BUX 8,65 százalékkal erősödött az előző heti 7,71 százalékos emelkedés után.

Üzleti negyed - 2012.01.18

forintJelentősen erősödött a forint szerdán a bankközi devizapiacon: az eurót 306,10 forinton jegyezték, szemben az előző nap délutáni 312,25 forintos szinttel.

Üzleti negyed - 2012.01.18

tankolasharomEmelte bruttó 4 és 6 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite