2020. szeptember 19., szombat - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

lakashitelAz Openhouse Országos Ingatlanközvetítő Hálózat szerint fekete folt van a végtörlesztés szabályozásában, a bankok ugyanis nem fogadhatják el az önerő igazolására a megkötött adásvételi szerződést, így azok, akik ingatlanuk eladásából végtörlesztenének, hátrányt szenvednek. Az Openhouse a PSZÁF elnökétől kért állásfoglalást az érintett kör érdekében.

Üzleti negyed - 2012.01.11

forintegyGyengült a forint szerdán részben az EU-bizottság Magyarországra vonatkozó, részben pedig a Fitch euróövezeti válságrendezésre vonatkozó közleményének hatására.

Üzleti negyed - 2012.01.11

BenzinEmelte bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el. Elemzők ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy az iráni válság miatt akár az 500 forintos benzinár sem elképzelhetetlen.

Üzleti negyed - 2012.01.11

pénz001A cégbíróságon bejegyezték januárban Webbank Tőketársaság Zrt.-t, jelenleg a pénzintézet részvénykibocsátásának jogi előkészítése folyik - közölte szerdán az MTI-vel Doubravszky György, a bank mögött álló Hiteltársulás szervezője, aki december végén adta át a civil-állami fapados bank, a Webbank alapításáról szóló szakmai előterjesztését Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek.

forintcsodErősödött a forint árfolyama kedden kora este az euróhoz és stagnált a svájci frankhoz viszonyítva délutánhoz képest a bankközi devizapiacon.

magyar zászló01A londoni CMA globális kockázati listáját továbbra is Görögország vezeti, második Portugália, Magyarország pedig a kilencedik.

fuvarozokSzakmai érdekképviseletek szerint az üzemanyagárak emelkedése miatt a fuvarozók előbb-utóbb a fuvardíj emelésére kényszerülnek, mivel már felhasználták tartalékaikat, és nem maradt továbbimozgásterük.

százalék01A januári infláció várhatóan 5,1-5,2 százalék lesz a üzemanyagárak most bejelentett emelése miatt, és 2012-ben az átlagos infláció 5 százalék körül alakulhat - állítják az MTI által hétfőn megkérdezett elemzők.

Üzleti negyed - 2012.01.09

benzinkettoEmeli bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el.

Üzleti negyed - 2012.01.09

forintKissé gyengült a forint hétfő reggelre a legfontosabb nemzetközi devizákhoz képest a bankközi piacon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite