2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2012.01.17

diakhitel001A kormány hétfőn döntött a Diákhitel 2 program elindításáról. A Diákhitel 2 két keretből áll majd, egy szabadon felhasználható részből és egy kötött, a képzési díjra felhasználható részből, az utóbbi kamata évi fix 2 százalék lesz, a mindenkori kamatkülönbséget a költségvetés állja - jelentette be Giró-Szász András kormányszóvivő a keddi kormányszóvivői tájékoztatón.

Üzleti negyed - 2012.01.16

forintegyA hétvégi, az euróövezet romló kockázati megítélésével párhuzamos gyengülés után a forint ugyan hétfőn átmenetileg erősödött, délutánra azonban elvesztette napközbeni nyereségét.

Üzleti negyed - 2012.01.16

BenzinLiterenként bruttó 4 és 6 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Üzleti negyed - 2012.01.16

IMFAz európai kilátások gyászosak, az Európára és a világgazdaságra ható kockázatok pedig magasak - mondta David Lipton, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgató-helyettese egy hétfői beszédben Hongkongban.

lakashitelAz Openhouse Országos Ingatlanközvetítő Hálózat szerint fekete folt van a végtörlesztés szabályozásában, a bankok ugyanis nem fogadhatják el az önerő igazolására a megkötött adásvételi szerződést, így azok, akik ingatlanuk eladásából végtörlesztenének, hátrányt szenvednek. Az Openhouse a PSZÁF elnökétől kért állásfoglalást az érintett kör érdekében.

Üzleti negyed - 2012.01.11

forintegyGyengült a forint szerdán részben az EU-bizottság Magyarországra vonatkozó, részben pedig a Fitch euróövezeti válságrendezésre vonatkozó közleményének hatására.

Üzleti negyed - 2012.01.11

BenzinEmelte bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el. Elemzők ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy az iráni válság miatt akár az 500 forintos benzinár sem elképzelhetetlen.

Üzleti negyed - 2012.01.11

pénz001A cégbíróságon bejegyezték januárban Webbank Tőketársaság Zrt.-t, jelenleg a pénzintézet részvénykibocsátásának jogi előkészítése folyik - közölte szerdán az MTI-vel Doubravszky György, a bank mögött álló Hiteltársulás szervezője, aki december végén adta át a civil-állami fapados bank, a Webbank alapításáról szóló szakmai előterjesztését Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek.

forintcsodErősödött a forint árfolyama kedden kora este az euróhoz és stagnált a svájci frankhoz viszonyítva délutánhoz képest a bankközi devizapiacon.

magyar zászló01A londoni CMA globális kockázati listáját továbbra is Görögország vezeti, második Portugália, Magyarország pedig a kilencedik.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite