2020. január 28., kedd - Károly,
Keresés a tartalomban

tozsdeegy Bár biztatóan indult a 2011-es év a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) számára, az euróövezeti adósságválság kiteljesedésével a befektetők egyre inkább elfordultak a részvénypiacoktól, és ezt megszenvedte a BÉT is. A szakértők szerint egyelőre nem is várható fellendülés, fordulatot az adósságválságra adott végleges megoldás hozhat majd.

forintMinimális forgalomban gyengült a forint az év utolsó kereskedési napján, az eurót 314 forint közelében, a svájci frankot 258 forint körüli árfolyamon jegyezték pénteken délután.

benzinegyAz újév első napján a 2 százalékpontos áfa-emelés miatt drágulnak az üzemanyagok: a forgalmi adó 25-ről 27-százalékra növelése 6, illetve 7 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj átlagárát a számítások szerint.

százalék01Az áfaváltozás miatt mintegy 1,6 százalékkal emelkednek 2012. január elsején a közösségi közlekedés tarifái, és nem kell regisztrációs jegyet váltaniuk a közösségi közlekedésben szociálpolitikai alapon díjmentesen utazóknak - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

forintGyengült a forint a bankközi devizapiacon, csütörtökön kora délután eurót 311,90 forinton jegyezték, míg kora délelőtt 310,28 forinton állt a szerda délutáni 308,70 forint után.

Üzleti negyed - 2011.12.29

forintotGyengült a forint a bankközi devizapiacon, csütörtökön kora délelőtt az eurót 310,28 forinton jegyezték a szerda délutáni 308,70 forint után.

forintegyGyengült szerda délután a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon annak hatására, hogy az euró jelentős mértékben esett a dollárhoz képest.

Üzleti negyed - 2011.12.28

Auchan MagyarországMegveszi a Cora Magyarországot az Auchan Magyarország - közölte a vevő szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2011.12.28

BenzinEmeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból kedden.

penzketto Húszmilliárd forintos többlettámogatást kapnak még idén az önkormányzatok - közölte a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára a csütörtöki kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite