2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

forintGyengült a forint a bankközi devizapiacon, csütörtökön kora délután eurót 311,90 forinton jegyezték, míg kora délelőtt 310,28 forinton állt a szerda délutáni 308,70 forint után.

Üzleti negyed - 2011.12.29

forintotGyengült a forint a bankközi devizapiacon, csütörtökön kora délelőtt az eurót 310,28 forinton jegyezték a szerda délutáni 308,70 forint után.

forintegyGyengült szerda délután a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon annak hatására, hogy az euró jelentős mértékben esett a dollárhoz képest.

Üzleti negyed - 2011.12.28

Auchan MagyarországMegveszi a Cora Magyarországot az Auchan Magyarország - közölte a vevő szerdán az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2011.12.28

BenzinEmeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból kedden.

penzketto Húszmilliárd forintos többlettámogatást kapnak még idén az önkormányzatok - közölte a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára a csütörtöki kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

penzegy A forint erősödésnek indult csütörtök reggel és visszanyerte a szerda esti hitelminősítői rontást követően elszenvedett veszteségeinek egy részét.

Üzleti negyed - 2011.12.22

devizahitel A Standard & Poor's a szerda este Londonban bejelentett magyar leminősítés indokai között említette azt a véleményét is, hogy az alkotmányban és egyes független intézmények - köztük a jegybank és az Alkotmánybíróság - működésében végrehajtott változtatások gyengítették Magyarország intézményrendszerének hatékonyságát.

Standard  PoorsMegvonta a befektetési ajánlású államadós-osztályzatot Magyarországtól szerdán a Standard & Poor's.

Üzleti negyed - 2011.12.21

Fitch RatingsA romló euróövezeti gazdasági-pénzügyi kilátások a felzárkózó európai térségben is gyengülő gazdasági növekedéshez, megnövekedett pénzügyi sérülékenységhez és "bizonyos negatív hitelminősítői lépésekhez" vezetnek - közölte a közép-kelet-európai országcsoport 2012-es kilátásairól összeállított, szerdán Londonban ismertetett átfogó elemzésében a Fitch Ratings.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite