2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.12.21

forint Stagnált a forint a főbb devizákhoz képest szerdán kora délelőttig a nemzetközi bankközi piacon.

Üzleti negyed - 2011.12.21

tankolasnegy Csökkentette bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Üzleti negyed - 2011.12.20

penzegy Lanyha év végi üzletmenetben alig változtak az árfolyamok keddre virradóra a nemzetközi deviza piacokon, a forint a hétfői árfolyamszinten stagnál.

Üzleti negyed - 2011.12.19

tankolasnegy Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

gazarkledvezmenyA Fővárosi Gázművek (Főgáz) az ünnepi időszak alatt nem kapcsolja ki a gázszolgáltatást azoknál a lakossági ügyfeleknél, ahol a tartozások mértéke miatt ez esedékes lenne - közölte a szolgáltató hétfőn.

Üzleti negyed - 2011.12.16

fizetesegy Az MTI által megkérdezett elemzők szerint jövőre csökkenhetnek a bérek, idén jórészt az állami szférában végrehajtott bérkompenzáció miatt emelkedtek.

devizahitel Bár a kormány és a Bankszövetség közötti megállapodás aláírásakor elhangzott, hogy a módosított program valamennyi devizahitelesnek segítséget jelenthet, valójában az árfolyamrögzítésnél eddig is meglévő korlátok nem módosulnak.

Üzleti negyed - 2011.12.16

forintegy Péntek délelőtt a forint kismértékben erősödött valamennyi főbb devizával szemben.

Üzleti negyed - 2011.12.16

bohoc Lefestett utazókoffer, koponyafejű ló, fodros jelmezek, kalózkalap és bohócorr - Minden eladó! címmel vásárral várja a közönséget a bezárás előtt álló budapesti Merlin Színház, amely december 18. és 21. között rendezi meg utolsó akcióját.

Tesco Három évre visszamenőleg kifizeti az elmaradt munkabér különbözetet a Tesco, az áruházlánc Békés, Bács-Kiskun és Csongrád megyei üzleteiben 170 pénztáros kaphatja meg jogos jussát a Legfelsőbb Bíróság döntése alapján - értesült az MTI Hírcentrum.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite