2020. november 28., szombat - Stefánia
Keresés a tartalomban

gazarkledvezmenyA Fővárosi Gázművek (Főgáz) az ünnepi időszak alatt nem kapcsolja ki a gázszolgáltatást azoknál a lakossági ügyfeleknél, ahol a tartozások mértéke miatt ez esedékes lenne - közölte a szolgáltató hétfőn.

Üzleti negyed - 2011.12.16

fizetesegy Az MTI által megkérdezett elemzők szerint jövőre csökkenhetnek a bérek, idén jórészt az állami szférában végrehajtott bérkompenzáció miatt emelkedtek.

devizahitel Bár a kormány és a Bankszövetség közötti megállapodás aláírásakor elhangzott, hogy a módosított program valamennyi devizahitelesnek segítséget jelenthet, valójában az árfolyamrögzítésnél eddig is meglévő korlátok nem módosulnak.

Üzleti negyed - 2011.12.16

forintegy Péntek délelőtt a forint kismértékben erősödött valamennyi főbb devizával szemben.

Üzleti negyed - 2011.12.16

bohoc Lefestett utazókoffer, koponyafejű ló, fodros jelmezek, kalózkalap és bohócorr - Minden eladó! címmel vásárral várja a közönséget a bezárás előtt álló budapesti Merlin Színház, amely december 18. és 21. között rendezi meg utolsó akcióját.

Tesco Három évre visszamenőleg kifizeti az elmaradt munkabér különbözetet a Tesco, az áruházlánc Békés, Bács-Kiskun és Csongrád megyei üzleteiben 170 pénztáros kaphatja meg jogos jussát a Legfelsőbb Bíróság döntése alapján - értesült az MTI Hírcentrum.

Üzleti negyed - 2011.12.15

kormanymeg Aláírták a kormány és a bankszövetség közötti megállapodást csütörtökön Budapesten. A fizetési nehézségekkel küzdő, késedelmesen fizetőknek forintra váltják a devizatartozást és 25 százalékát el is engedik, a végtörlesztés miatti veszteség 30 százalékát a bankok leírhatják a bankadóból, a rögzített árfolyamon törlesztőknek pedig a gyűjtőszámlán halmozódó összegből csak a tőkét kell megfizetniük, a kamatot az állam és a bank fizeti.

Euróövezet Oroszország kötelezettséget vállalt arra, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) közbeiktatásával legkevesebb 10 milliárd dollárral (7,7 milliárd euróval) segíti az eurózóna stabilizálását célzó erőfeszítéseket - közölte csütörtökön Dmitrij Medvegyev orosz elnök egyik munkatársa.

penzegy Csütörtök délelőtt a svájci frank kivételével erősödött a forint a főbb devizákkal szemben.

Üzleti negyed - 2011.12.14

ajandek Az Árukereső.hu összesen 2524 fő megkérdezésével készítette el november első hetében azt a felmérést melyben arra keresték a választ ki milyen terméket tervez vásárolni karácsonykor. A felmérésből kiderült, hogy a legtöbben ruházati cikkeket és műszaki cikkeket vásárolnának karácsonykor.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite