2019. október 17., csütörtök - Hedvig
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.12.13

temetesegy A 2012-es költségvetési koncepcióról, valamint áremelésekről dönthet szerdán a Fővárosi Közgyűlés. Az ülés Schmitt Pál köztársasági elnök felszólalásával kezdődik; az államfő még nyáron tett ígéretet a főpolgármesternek arra, hogy ellátogat a Városházára.

orvosokegy A kormány kedden megjelent határozata alapján közel 42 ezer, "frontvonalban" dolgozó egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt, amelynek bértömege 3,4 milliárd forint.

Üzleti negyed - 2011.12.13

minimalberegy A kormány 93 ezer forintos minimálbért és 108 ezer forintos garantált bérminimumot javasolt a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács hétfői ülésén - mondta Czomba Sándor a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára az ülést követő tájékoztatón.

Üzleti negyed - 2011.12.12

vizdij Olyan szakmai alapokra helyezett törvényben érdekeltek a víziközmű társaságok, amely biztonságos és minőségi szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé, mindezt fogyasztóbarát működéssel - mondta Bánhidy Péter, a Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) társelnöke a hétfői tájékoztatón, hozzátéve, hogy a Parlamentnek benyújtott törvényjavaslat szerint 2014-ig a víziközmű díjak évi 2,56 százalékkal emelkednek.

Üzleti negyed - 2011.12.12

tankolasnegy Csökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Üzleti negyed - 2011.12.12

penzketto Valamennyi fontosabb nemzetközi devizanemmel szemben gyengült hétfőn délelőtt a forint a bankközi devizapiacon.

reszvenyA múlt hét végi uniós csúcs után még kissé bizonytalanok a piacok, az MTI által megkérdezett tőzsdei szakértők emiatt arra számítanak, hogy gyengüléssel indul a hétfői kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén.

ersteA jövő év első hónapjaiban dolgozóinak mintegy 15 százalékától, 400-450 alkalmazottól válik meg az Erste Bank Hungary Zrt., és 184 magyarországi fiókjából várhatóan 43-at bezár.

forintA régiós devizáknál jelentősebben gyengül a forint a bankközi devizapiacon; pénteken 9:20-kor egy euró 307,9 forintot ért a reggeli 305,38 és a csütörtök délutáni 303,06 forint után.

Üzleti negyed - 2011.12.08

oip Átlagosan nem fognak többet keresni a képviselők a javadalmazásukról szóló fideszes javaslat megvalósulása esetén, ugyanakkor a rendszer sokkal átláthatóbb lesz - hangsúlyozta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvényjavaslat expozéjában csütörtökön a Parlamentben.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite