2021. március 2., kedd - Lujza
Keresés a tartalomban

penzegy Csütörtök délelőtt a svájci frank kivételével erősödött a forint a főbb devizákkal szemben.

Üzleti negyed - 2011.12.14

ajandek Az Árukereső.hu összesen 2524 fő megkérdezésével készítette el november első hetében azt a felmérést melyben arra keresték a választ ki milyen terméket tervez vásárolni karácsonykor. A felmérésből kiderült, hogy a legtöbben ruházati cikkeket és műszaki cikkeket vásárolnának karácsonykor.

koltsegvetesegy Elfogadta Budapest 2012-es költségvetési koncepcióját a Fővárosi Közgyűlés szerdán. A képviselők 18 Fidesz-KDNP-s igennel, 10 MSZP-s és LMP-s nemmel és 2 jobbikos tartózkodással döntöttek erről.

horgaszat Áfa-mentesek lesznek a balatoni területi horgászengedélyek januártól, részben ennek köszönhetően nem kényszerül jegyáremelésre a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHNP), viszont ezért csak januártól lehet megvásárolni az akciós horgász engedélyeket - tájékoztatta Füstös Gábor vezérigazgató az MTI-t kedden.

egeszsegugy Még az idén 4,5 milliárd forintnyi többletforrás jut egészségügyre, miután az év elején tervezettnél jóval kedvezőbben alakul az Egészségbiztosítási Alap 2011. év végi egyenlege - közölte az egészségügyi államtitkárság kedden az MTI-vel; az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny kedden közreadott legfrissebb számában jelent meg.

Üzleti negyed - 2011.12.13

temetesegy A 2012-es költségvetési koncepcióról, valamint áremelésekről dönthet szerdán a Fővárosi Közgyűlés. Az ülés Schmitt Pál köztársasági elnök felszólalásával kezdődik; az államfő még nyáron tett ígéretet a főpolgármesternek arra, hogy ellátogat a Városházára.

orvosokegy A kormány kedden megjelent határozata alapján közel 42 ezer, "frontvonalban" dolgozó egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt, amelynek bértömege 3,4 milliárd forint.

Üzleti negyed - 2011.12.13

minimalberegy A kormány 93 ezer forintos minimálbért és 108 ezer forintos garantált bérminimumot javasolt a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács hétfői ülésén - mondta Czomba Sándor a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára az ülést követő tájékoztatón.

Üzleti negyed - 2011.12.12

vizdij Olyan szakmai alapokra helyezett törvényben érdekeltek a víziközmű társaságok, amely biztonságos és minőségi szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé, mindezt fogyasztóbarát működéssel - mondta Bánhidy Péter, a Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) társelnöke a hétfői tájékoztatón, hozzátéve, hogy a Parlamentnek benyújtott törvényjavaslat szerint 2014-ig a víziközmű díjak évi 2,56 százalékkal emelkednek.

Üzleti negyed - 2011.12.12

tankolasnegy Csökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite