2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

esztergomkozv Az Esztergomon átvezető 10-es és 11-es főút belterületi szakaszán kapcsolta ki a közvilágítást a szolgáltató az önkormányzat tartozása miatt, a gyalogátkelőhelyeken viszont világítanak a lámpák - tájékoztatta a városháza sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Üzleti negyed - 2011.11.25

penzegy Nagyot gyengült a forint péntek reggelre a magyar szuverén besorolás rontására.

Üzleti negyed - 2011.11.24

lekvar A parlament is támogatta a lekvárutánzatok adóemelését, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) kezdeményezésére a jövőben magasabb lesz az alacsony gyümölcstartalmú lekvárutánzatok, szörpök és sűrítmények adója a bodza és hársfa szörpök kivételével.

Üzleti negyed - 2011.11.24

vizora Az ivóvíz ára 3,6 százalékkal, a csatornahasználati díj 3,84 százalékkal emelkedhet január 1-jével, ha a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán elfogadja az erre vonatkozó javaslatot.

forintot A forint árfolyama vegyesen alakult csütörtök délelőtt, nagyjából tartotta a szerda estére kialakult, gyengébb szinteket.

forintegyJelentős árfolyamveszteséget szenvedett el a forint az euróövezeti adósságszolgálati válság súlyosbodásának jelei miatt. Az euró 310,45, a svájci frank 252,51 a dollár 232,21 forintra drágult, a japán jen árfolyama 3 forint fölé kúszott.

tankolasharom Csökkentette 5 forinttal a 95-ös benzin, és emelte 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a dízel ára új csúcsra emelkedett.

Üzleti negyed - 2011.11.22

ujságA Németországban megjelenő Financial Times Deutschland, a francia Le Figaro, a Wall Street Journal európai kiadása és a lengyel Gazeta Wyborcza című lap is cikket jelentetett meg kedden arról, hogy Magyarország és az IMF-hez fordult.

Üzleti negyed - 2011.11.22

ujado Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a jövő évi adószabályokat. A változtatások értelmében a jelenlegi 30-ról 37 százalékra emelkedik az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsa, a munkaadó által fizetendő tb-járulék pedig 27 százalékos, szociális hozzájárulási adóvá változik.

vegtorlesztesAz Európai Bizottság tíz hetes határidőt adott Magyarországnak, hogy reagáljon a külföldi bankoknak a devizahitelek végtörlesztésével kapcsolatos aggályaira - mondta hétfőn Brüsszelben az osztrák APA hírügynökségnek Michel Barnier belső piacért felelős biztos szóvivője.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite