2020. szeptember 18., péntek - Diána
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.11.17

halapenzegy A hálapénz legalizálására adna lehetőséget az új munka törvénykönyve a Demokratikus Koalíció szerint.

Üzleti negyed - 2011.11.17

imfegy A Nemzetközi Valutaalap (IMF) európai vezetője, Antonio Borges bejelentette, hogy magán jellegű okok miatt lemond tisztségéről.

Üzleti negyed - 2011.11.17

gabona Megviselte a gabonát és a repcét az őszi szárazság Győr-Moson-Sopron megyében - írta csütörtöki számában a Kisalföld.

Üzleti negyed - 2011.11.16

fizetesek Az LMP felszámolná "a mostani átláthatatlan és mutyizásra lehetőséget teremtő képviselői javadalmazási rendszert" - közölte szerdán az MTI-vel az ellenzéki párt, hozzátéve: javaslatuk értelmében "a képviselők saját bőrükön éreznék a magyar gazdaság alakulását, a lógósok nem kapnának pluszjuttatást, és megszigorítanánk a lakástámogatást is; utazáshoz bérlet is lenne, benzinpénz luxusautóhoz nem járna".

Üzleti negyed - 2011.11.16

tankolasharom Emelte bruttó 5, illetve 8 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új csúcsra emelkedett.

penzegy Korrigálta hajnali veszteségeit a forint szerdán kora délelőtt, kissé erősödött előző esti árfolyamához képest.

megy Az elmúlt napokban már többször is a magyar gazdaság aktuális problémáitól volt hangos a világ. Ennek ellenére hasznos áttekintést nyújt a Reuters hírügynökség friss összefoglalója arról, hogy az elmúlt hetekben miért romlott az ország megítélése.

Üzleti negyed - 2011.11.15

svájci frank Gyenge a forint, árfolyama euróban a történelmi mélypont közelében ingadozott kedden délelőtt, míg jenben új mélypontra esett.

Üzleti negyed - 2011.11.14

euroRekordszintre erősödött hétfőn este az euró a forinttal szemben, de röviddel később már enyhén gyengült.

forintot Gyengült a forint hétfőn délelőtt, az euró 315 feletti, a 2009 márciusi csúcsot megközelítő árfolyamra emelkedett, a jen pedig új árfolyamcsúcsot állított be.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite