2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

megy Az elmúlt napokban már többször is a magyar gazdaság aktuális problémáitól volt hangos a világ. Ennek ellenére hasznos áttekintést nyújt a Reuters hírügynökség friss összefoglalója arról, hogy az elmúlt hetekben miért romlott az ország megítélése.

Üzleti negyed - 2011.11.15

svájci frank Gyenge a forint, árfolyama euróban a történelmi mélypont közelében ingadozott kedden délelőtt, míg jenben új mélypontra esett.

Üzleti negyed - 2011.11.14

euroRekordszintre erősödött hétfőn este az euró a forinttal szemben, de röviddel később már enyhén gyengült.

forintot Gyengült a forint hétfőn délelőtt, az euró 315 feletti, a 2009 márciusi csúcsot megközelítő árfolyamra emelkedett, a jen pedig új árfolyamcsúcsot állított be.

Üzleti negyed - 2011.11.14

cigiharom Új biztonsági szabványok lépnek életbe a héten az Európai Unióban, ezek értelmében kötelezővé válik a csökkentett gyúlékonysági képességű, azaz magától elalvó cigaretták használata, hogy kisebbé váljon a gondatlan tűzesetek veszélye.

Üzleti negyed - 2011.11.14

eva Megmarad az egyszerűsített vállalkozói adó, az eva 2012-ben, az összeghatára és az adómértéke azonban emelkedni fog - nyilatkozta a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP-frakció hétfői ülése után az MTI-nek. Lázár János úgy fogalmazott: a kormánypárti képviselők és Orbán Viktor miniszterelnök kompromisszumra jutottak.

tankolasnegy A benzin ára 5 forinttal, a gázolajé pedig 8 forinttal emelkedik a hazai töltőállomásokon szerdától - értesült a holtankoljak.hu.

szijjarto Szijjártó Péter szerint nincs arra szükség, hogy a kormány készenléti hitelmegállapodást kössön a Nemzetközi Valutaalappal (IMF); azt mondta: "nem ez a gazdaságpolitika van most, mi a pénzpiacokról finanszírozzuk magunkat és képes Magyarország arra, hogy a saját lábán álljon".

Üzleti negyed - 2011.11.14

euroegy A legfontosabb nemzetközi devizanemekkel szemben gyengült hétfőn a forint a bankközi devizapiacon.

Fitch RatingsNegatívra rontotta a magyar adósosztályzatok kilátását a Fitch Ratings. A forint kilengéssel reagált a hírre, a kormány pedig közleményt adott ki, nem ért egyet a hitelminősítő helyzetértékelésével.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite