2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVádat emeltek a féltékenységből gyilkoló domonyi férfi ellen

Vádat emeltek a féltékenységből gyilkoló domonyi férfi ellen


Előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség az ellen a domonyi férfi ellen, aki novemberben az élettársát elszerető férfit meggyilkolta Szirákon - közölte a testület szóvivője pénteken az MTI-vel.

birosagegy

Bóna Gyula elmondta, a büntetlen előéletű, 41 éves T. Zoltán élettársi kapcsolatban élt P. Ilonával domonyi házában 2012 júniusáig. Egy gyermekük is született. Kapcsolatuk azonban 2011-ben kezdett megromlani, mert a férfi elvesztette munkáját és nem tudta eltartani a családot.

A pár időközben megismerkedett a nő anyai nagybátyjával, S. József sértettel, aki többször anyagi segítséget nyújtott nekik, és egyre erősebb érzelmi viszonyba került P. Ilonával. A nő végül tavaly júniusban kisfiával együtt elköltözött szülei sziráki házába.

T. Zoltán képtelen volt feldolgozni a szakítást és a gyermekétől való elszakadást. Abba sem tudott belenyugodni, hogy volt élettársa saját édesanyja testvérével folytat szerelmi és szexuális viszonyt. Utóbbi miatt rendszeresen gúnyolták is Domonyban az ismerősei, ezért a vádlott egyre inkább gyűlölte S. Józsefet, és azt hangoztatta, hogy megöli - mondta a szóvivő.

A domonyi férfi 2012. november 14-én késő este egy 20 centiméter pengehosszú késsel gyalog indult el a mintegy 40 kilométerre lévő Szirákra, és a nő házánál várt, hogy leszámoljon riválisával. A sértettre akkor támadt rá, amikor az hajnali öt óra körül ki akart menni az udvari vécére. A vádirat szerint a vádlott emberi mivoltából kivetkőzve, testszerte tizennyolcszor szúrta meg a sértettet, majd elmenekült a helyszínről.

T. Zoltán, akit a rendőrök még Szirák belterületén elfogtak, beismerte a bűncselekmény elkövetését. A szóvivő elmondta, hogy a férfi őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba került.

A bírósági eljárást a Balassagyarmati Törvényszék folytatja le - tette hozzá Bóna Gyula.

 

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-07-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite