2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVádat emeltek egy rendőrökre támadó férfi ellen Nógrádban

Vádat emeltek egy rendőrökre támadó férfi ellen Nógrádban


Hivatalos személy elleni erőszak kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Salgótarjáni Nyomozó Ügyészség egy férfi ellen, aki októberben előbb édesapját támadta meg Taron, majd késsel támadt a kiérkező rendőrökre - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Főügyészség megbízott főügyésze szerdán.

bíróság

Bóna Gyula elmondta: a 35 éves Gy. Tamás október 18-án a délutáni órákban erősen ittasan szülei tari házához ment. Az udvaron rövid idő alatt összeveszett az apjával, akinek először a kerékpárját rongálta meg, majd garázdálkodását a házban folytatta. Összetörte a berendezési tárgyakat, apja kezéből kikapta a mobiltelefonját, a földre dobta és rátaposott. Ezután ellökte, ököllel többször megütötte édesapját, aki próbálta őt megállítani, majd az udvari melléképület ablakait rugdosta ki.

Amikor meglátta, hogy a szomszédok által riasztott rendőrautó megállt a házuk előtt, késsel a kezében a járőrök felé futott, és azt kiabálta, hogy megöli őket. A rendőrök lefegyverezték, megbilincselték a férfit, aki eközben többször feléjük rúgott.

Bóna Gyula közölte: a Salgótarjáni Nyomozó Ügyészség Gy. Tamást felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettének kísérletével, garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés vétségével vádolta meg. A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2014-02-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite